Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
SašoP
Uporabnik

Kraj: Domžale

Vsakodnevno resetiranje pot. računalnika?!

Napisal/-a SašoP To nov 02, 2010 9:55 am

Zanima me če je še kdo meu podoben problem, na avtu se mi vsakič k ga pržgem resetira pot. računalnik. To mi zdj dela kšne 2 tedna, prej nikol. Kaj bi mi blo za nardit/preverit preden začnem po servisih skakat, mašina je pa 2.0 TDI, Toledo 2005

Hvala za odgovore

borisk
Nov uporabnik

Re: Vsakodnevno resetiranje pot. računalnika?!

Napisal/-a borisk To nov 02, 2010 10:13 am

Pri nekaterih avtomobilih sem opazil, da se ob resetu potovalnega števca tista tipka ne vrne v začetno pozicijo. Potem je potovalni računalnik dajal zelo čudne rezultate. Pomagalo je če si tisto palčko male potegnil nazaj ven...

MAHI
Nov uporabnik

Napisal/-a MAHI To nov 02, 2010 10:46 am

Pri scenicu sem jaz imel iste težave zlasti zjutraj ko sem ga vžgal mi je resetiral pot. računalnik. Po tem pa sem ugotovil da je zanič akumulator, ko sem ga pa zamenjal teh težav ni bilo več!

Uporabniški avatar
cvito19
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a cvito19 To nov 02, 2010 10:50 am

tudi jaz sem zamenjal akomulator pa ni bilo več težav... na začetku so mi šli kilometri ter ura vedno na 0, čez kak mesec ko je zapadel 1. sneg pa avto ni hotel vžgat...
tako da probaj z novim akomulatorjem ;)
Slika

Kristijan1980
Nov uporabnik

Kraj: Jurovski Dol

Napisal/-a Kristijan1980 To nov 02, 2010 11:17 am

Pozdravljen!
Mislim,da v tvojem primeru sploh ni nobene napake. Poglej ,če ti zraven porabe itd piše mfa 1. Ker jaz imam passata in ima vgrajena dva računalnika. Na mfa 2 ti vedno ostranejo podatki,dokler ga sam ne resetiraš. Na mfa 1 ,pa se izbrišejo po dveh urah mirovanja vozila oziroma se avtomatsko resetira,za novo vožnjo. Imaš pa na desni ročki en gumb spodaj. (saj upam9 in lahko prestavljaš med mfa 1 in mfa 2. Poskusi. Mislim ,da ima Toledo isto kot Passat saj je iz iste VAG grupe. Lep dan!

Uporabniški avatar
SašoP
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a SašoP To nov 02, 2010 11:38 am

Js nimam dvojnega potovalnega rač. tko da to vrjetn ni to. Prav pa mehanik da je vrjetn z števcom neki narobe, ker mi tut igla za hitrost mal skače gor pa dol. Ga peljm dons u Avtoelektroniko pa bomo vidl kaj bojo majstri tm rekl
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov