Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
roberto-82
Uporabnik

Kraj: Črna na Koroškem

webasto ne dela

Napisal/-a roberto-82 To nov 02, 2010 12:59 pm

Mam en problem z webastom, ki mi ne dela gre za opel zafiro 2007l ,ko z dalincem uklopim webasto neki zalavfa ampak piha toplo pa ne.Imev sem avto na opel servisu (kolmančič & co maribor)pa so z testerjem skakali okoli avta 3 ure pa nič popravli potem mi pa mojster reče ,da se z testerjem ne da kaj videt in mora ročno premerit komplet uso inštalacijo od webastona.Zdej me pa zanima ,če ve gdo kje u sloveniji popravljajo webastone, ki so orginal ugrajeni v vozilo.Menda je nekje na vranskem en mojster ,ki je zelo dober na tem.

P.S.-razlog zakaj ga pa nebi peljav nazaj na opel servis je pa v tem ,da opelna z orginal webastom v sloveniji ni oz.za slovenski trg sploh ni bil delan razen ,če ga je gdo uvozu tako kot jaz lp :D :D
NE DELAJ DRUGEMU TISTGA,KAR NOČEŠ,DA DRUG DELA TEBI.
[img]http://www.shrani.si/f/3M/Wx/1eNyr63y/neimenovano.jpg[/img]

Uporabniški avatar
hribko
Poznavalec foruma

Kraj: koroška

Re: webasto ne dela

Napisal/-a hribko To nov 02, 2010 1:15 pm

a janija v škofjo loko si klico pa vprašo?
ded je še kr kundi drgač

gusti85
Stalni uporabnik

Kraj: Kotlje - Koroška

Napisal/-a gusti85 To nov 02, 2010 3:13 pm

Pelji ga na opel v celovec ... če ne znaš nemško majo tam tut enga ko zna slovensko (vsaj imeli so ga). Sam nevem če bom še najdo telefonsko od unga tipa kje.

Lp

gusti85
Stalni uporabnik

Napisal/-a gusti85 To nov 02, 2010 3:17 pm

Uh celo našel sem. Tule je spletna stran firme: http://www.eisner.at/standort/index.php ... q51v5gvpu3

Telefonsko od možija, ki dela tam in zna slovensko sem ti pa poslal na ZS.

Lp.
Urban

Uporabniški avatar
roberto-82
Uporabnik

Napisal/-a roberto-82 To nov 02, 2010 10:36 pm

hribko je napisal/-a:a janija v škofjo loko si klico pa vprašo?
ded je še kr kundi drgač

nisem ž ksenono ni znav ntr nardit tk da pomoje bi to še težje:):)

ju3 pokličem v celovc da vidm kako pa kaj:):):)

Uporabniški avatar
hribko
Poznavalec foruma

Kraj: koroška

Napisal/-a hribko To nov 02, 2010 11:25 pm

vprašat ni greh,mni ga je taj sam on znav poprajt oz je edini ugotovil kaj je res hin

Uporabniški avatar
roberto-82
Uporabnik

Napisal/-a roberto-82 Sr nov 03, 2010 11:05 am

hribko je napisal/-a:vprašat ni greh,mni ga je taj sam on znav poprajt oz je edini ugotovil kaj je res hin

saj zdaj sm klico v celovc na opel pa mrm pošlat podatke gr pa bo vido kakšne napake so možne in kateri webasto je not .... pol bo pa povedo kako pa kaj bom poročal :D :D

Uporabniški avatar
Sonny
Stalni uporabnik

Napisal/-a Sonny Sr nov 03, 2010 12:50 pm

Saj verjetno to ni in si že poskusil. Ampak pri Webastu imaš lahko vklopljeno, da segreva notri ali pa naštimaš, (npr za poleti),da le okoliški zrak notri piha brez segrevanja. To se naštima z različnimi kombinacijami držanja gumbov (če nimaš ravno tanajdražjega daljinca z ekrančkom in vsem).

Uporabniški avatar
roberto-82
Uporabnik

Napisal/-a roberto-82 Sr nov 03, 2010 10:53 pm

Sonny je napisal/-a:Saj verjetno to ni in si že poskusil. Ampak pri Webastu imaš lahko vklopljeno, da segreva notri ali pa naštimaš, (npr za poleti),da le okoliški zrak notri piha brez segrevanja. To se naštima z različnimi kombinacijami držanja gumbov (če nimaš ravno tanajdražjega daljinca z ekrančkom in vsem).

no to varjanto webastona mam jaz ki ima na dalincu displej in lahko preklaplam med zračenjem vozila in gretjem vozila zračenje dela gretje pa ne tako da v pondeljek grem k enmu mojstru da bova pogledala kako pa kaj.Danes klical v celovc in jim razloživ da sem biv pri nas na oplu in so mi rekli da z testerjem ne morjo videt kaj je narobe ampak samo ročno use premerit,pa so mi to trditev potrdili.Povedali pa so mi da lahko pridem k njim in bojo zadevo sigurno popravili (odkrili napako) ampak ura na opel servisu v celovcu je 95€ :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: skor mi tel. iz rok pade.No zdaj pa so mi dali oni št. od mojstra iz pameč ki je baje zelo dober bomo videli v ponedeljek poročam dalje lp

gusti85
Stalni uporabnik

Napisal/-a gusti85 Ne nov 07, 2010 7:42 pm

A si ja nor kakšno ceno delovne ure imajo ... a si predstavljaš da imaš malo večji poseg za 4 urce, pa te pride 400€ sam delo :shock: Od kerga v pamečah so ti pa dali št.? Breznika mogoče?
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot] in 5 gostov