Nasveti in napotki ter povpraševanja...

b3no2
Nov uporabnik

KIA Sephia 1.5 GTX - Problem pri vžigu

Napisal/-a b3no2 To nov 09, 2010 10:17 pm

Živjo imam avto kia sephia 1.5 gtx letnik 1997. avto mi je dobro delal danes pa se pripeljem in parkiram avto nato pa ga hočem prižgati in noče vžgat. na armaturi se lučka ENGINE CHECK (katera bi morala goreti ko daš kontakt) samo prižge za pol sekunde in takoj ugasne. Pregledal sem vse varovalke in ni bila nobena zanic. Zanima me če je imel kdo podobno težavo in bi mi znal pomagat?? Hvala že v naprej

LP

punto05
Novinec

Re: KIA Spehia 1.5 GTX - Problem pri vžigu

Napisal/-a punto05 Sr nov 10, 2010 9:28 am

Spehia ????

Dobro, enkrat se človek še zmoti, ti pa očitno živiš v zablodi ...

LP

Uporabniški avatar
xalfist
Uporabnik

Kraj: maribor

Napisal/-a xalfist Sr nov 10, 2010 2:06 pm

punto05 je napisal/-a:Spehia ????

Dobro, enkrat se človek še zmoti, ti pa očitno živiš v zablodi ...

LP

Če bi se vsaj malo spoznal na avte, bi vedel za ker avto govri, pač se človek zmoto.
Alfa romeo 147

punto05
Novinec

Napisal/-a punto05 Sr nov 10, 2010 2:23 pm

Ja, se zgodi, samo po moje živi v zablodi, ker se je zmotil v naslovu in v tekstu.

LP

b3no2
Nov uporabnik

Napisal/-a b3no2 Sr nov 10, 2010 2:33 pm

punto sory k si ti popovn in se nikol ne zmots. Ce nimas bl pametnga dela kukr sam napake iskat bod rajs tih

Uporabniški avatar
xalfist
Uporabnik

Napisal/-a xalfist Sr nov 10, 2010 2:53 pm

A lahko malo bolje opišeš zadevo. Zaganja se v prazno , al se hoče zagnat pa vgasne? Ker kr tako iz tega ti bo težko kdo pomago, je lahko kup enih stvari kaj je lahko narobe. Če se lučka takoj vgasne, lahko da kaj z elektroniko.
Alfa romeo 147

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Re: KIA Sephia 1.5 GTX - Problem pri vžigu

Napisal/-a esem Sr nov 10, 2010 4:32 pm

OFF
Sem popravil napaki (Spehia >> Sephia) - tudi zato, da bo eventuelno bodoče iskanje uspešnejše.

Sicer pa ne vem, kaj je tako narobe, če nekdo opozori na napako? Namesto zahvale za opozorilo na napako (in popravka - zakaj bi to morali modi?) pa tak odziv?
In ponovljena napaka res kaže, kot da avtor niti ne ve za točno ime avta, zato je dobrohotno ("LP") opozorilo povsem na mestu. Tudi in verjetno predvsem to (možno nepoznavanje točnega imena) je imel punto05 v mislih (morda ni želel, da se kakšni bedaki smejijo avtorju in mu je hotel samo pomagat?) v svojem opozorilu, zato so taki odgovori njemu dosti manj primerni kot njegovo opozarjanje (za nekatere "iskanje napak"?). Res ni več dovoljeno niti opozoriti na napake brez konkretnega kontranapada??!

Xalfist - tudi če se ne bi oglasil (prvi post). Niti nisi dobro razumel, za kaj gre, niti ni bil tvoj odziv kaj vreden (očitno punto05 pozna ime avta). Več kvalitete in manj kvantitete, prosim.

Uporabniški avatar
xalfist
Uporabnik

Napisal/-a xalfist Sr nov 10, 2010 5:08 pm

esem je napisal/-a:OFF

Xalfist - tudi če se ne bi oglasil (prvi post). Niti nisi dobro razumel, za kaj gre, niti ni bil tvoj odziv kaj vreden (očitno punto05 pozna ime avta). Več kvalitete in manj kvantitete, prosim.

Očitno ga jaz tut poznam, ker imamo sephio doma, sam novejšo, ime isto nekatere shuma. Ja očitno model ne ve kako se reče njegovmo avto, in je narobe napisal, ampak se mu lahko lepše pove, da bo za drugič vedo.Nisem pa reko ,da je kaj narobe če ga je popravo.

To da nekoga popraviš, da je narobe napiso je pa res kvaliteta ni kaj, mislim da bo z tem hitro odpravil napako na avto.

Je pa premalo informacij napiso, da bi se mu lahko kakorkoli pomagalo.
Alfa romeo 147

punto05
Novinec

Napisal/-a punto05 Sr nov 10, 2010 7:09 pm

Off topic :

@ esem:
tvoja predvidevanja so pravilna - moj odziv je bil ravno z namenom popraviti naslov, saj je iskanje na ta način onemogočeno.
Novinca je treba na začetju opozoriti, sicer posti nimajo ne glave ne repa.
Lahko komot izbrišeš moje poste v tej temi.

@ Xalfist
vzdrži se izjav, ki ti niso v ponos.
Če hočemo forum obdržati na nivoju, bo treba kdaj tudi kakšno 'požreti'.
Novega člana sem pač v štartu opozoril. Če tega ni razumel, bo pa sedaj, ko se je pripelo več postov.

LP

Uporabniški avatar
xalfist
Uporabnik

Napisal/-a xalfist Če nov 11, 2010 6:42 pm

@ Xalfist
vzdrži se izjav, ki ti niso v ponos.
Če hočemo forum obdržati na nivoju, bo treba kdaj tudi kakšno 'požreti'.
Novega člana sem pač v štartu opozoril. Če tega ni razumel, bo pa sedaj, ko se je pripelo več postov.

LP

Nevem, kr nekaj no. V ponos mi ni z tabo razpravlat, o nečem ki spoh ni pomebno, in škoda besed. to je moj zadni post v tej temi. škoda da sem sploh kaj napiso.
Upam da mu vsaj tvoji posti pomagajo rešit6 težavo lol.

Lp
Alfa romeo 147
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov