Imam naslednja 2 problema z mojim avtom Clio 2000, 1.4 bencinar.
1.
Nedolgo nazaj, mi je iz motorja stekla vsa hladilna tekočina. Ven je teklo nekje izpod motorja. Nato je mehanik zamenjal vodno pumpo, pa še nek jermen koliko se spomnim. Sedaj še vedno teče, sicer zelo počasi, ampak vsake toliko časa moram doliti vodo. V roku 2-3eh tednov vlijem noter cca 0,5l vode. Opažam da še vedno nekje počasi odteka, še vedno je pri motorju mokro. Prilagam sliko za boljše razumevanje.

A je možno da zaradi tega (ko si grejem) piha v avto tak "smrdeč" zrak? Tak, kot da bi vohala bencin

2.
Ko se peljem približno 80km/h mi občasno začneta utripat dve lučki. Stop in tisti rdeč krogec, enako kot se prižgejo ko potegnem ročno zavoro. Vendar po kaki sekundi utripanje neha. Pa spet tu pa tam utripa za kakšno sekundo, in potem spet neha. Pred kakim letom dni mi je mehanik menjal polkrožne ploščice (ne zavorne ene druge) na obeh zadnjih kolesih, tam ko se potem zahakla ročna zavora gor. Ker takrat pa sta se mi ti dve lučki prižgali in nista ugasnili. A je ta sedanji problem ko te iste lučke utripajo lahko kako povezan s tistim takrat ko so gorele?
Za vso pomoč se zahvaljujem.
Lp, Mojca