Legoless je napisal/-a:Hmm, jaz sem imel podobni problem na Peugeotu 206 1.6HDi 80kW. Predvidevam, da je isti motor.Kaj je blo krivo? Zadaj za motorjem nekje so ene cevi za hlajenje, ki so gumijaste, meni pa jih je prežrl zobni kamen. Menjava teh cevi je prišla kar nekje 200 eur, po tem pa ni bilo več težav. Se je pa zgodilo tudi pri eni podobni kilometrini. Simptomi so tudi podobni, na nekaj tednov je blo treba dolit kak liter hladilne.
Lp
Pero je napisal/-a:Preglej spoje gumijastih cevi okoli motorja. Včasih se vidi kje pušča.
Pa če ti prvi mehanik ne bo povedal dobre cene pojdi k še komu.
Brušenje/ravnanje glave je sicer takoj par sto € amppak če je avto drugače vredu se splača.
nebivedu je napisal/-a:Pero je napisal/-a:Preglej spoje gumijastih cevi okoli motorja. Včasih se vidi kje pušča.
Pa če ti prvi mehanik ne bo povedal dobre cene pojdi k še komu.
Brušenje/ravnanje glave je sicer takoj par sto € amppak če je avto drugače vredu se splača.
Ravnanje glave je 30 ali manj evrov. 100 evrov je da ti še teflone pa ventile poštima.
Par 100 evrov je pa nova glava.
~toMmy~ je napisal/-a:Verjetno je res najbolje kar veliki servis naredit, sploh glede na to, da je avto kupljen ne tako zelo dolgo nazaj in verjetno ne moreš bit prepričana o predhodnjem vzdrežavanju.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 10 gostov