Ja če kaj vtrga ne. Ja,kar jutri grem mehaniku pa naj pogleda zadevo če bo še zdržala zadeva. Ma stvar je v tem da imam ža vnaprej rezerviran termin za 18.12. pa okrog novega avta imam full letanje tak da mi tega ni za servisirati če ga bom itak prodal ker če ga generaliziram ga pol vsaj še pol leta nebom prodajal. Kaj naj mater sem v nekei nori pat poziciji! Zdaj imam 119.300km.čare je napisal/-a:Lahko je pa že na mestu pod štandgasom piz darija
fare je napisal/-a:Ja če kaj vtrga ne. Ja,kar jutri grem mehaniku pa naj pogleda zadevo če bo še zdržala zadeva. Ma stvar je v tem da imam ža vnaprej rezerviran termin za 18.12. pa okrog novega avta imam full letanje tak da mi tega ni za servisirati če ga bom itak prodal ker če ga generaliziram ga pol vsaj še pol leta nebom prodajal. Kaj naj mater sem v nekei nori pat poziciji! Zdaj imam 119.300km.čare je napisal/-a:Lahko je pa že na mestu pod štandgasom piz darija
fare je napisal/-a:Zdravo,
zna se mi zgoditi da bom prekoračil servisni interval generalke(120.000km) za slabih 1000km pa me zanima koliko ima zobati jermen rezerve k mi malo že cvili ob vžigu,pol pa neha k se segreje.
lp.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov