čare je napisal/-a:Šobo pelji k jelenu pa naj jo testira če je res zanič in če je naj jo popravi.
Jaka156 je napisal/-a:Pozdravljen,
upam da boste rešili problem. Namreč meni je pol leta nazaj tudi šlo vse kaput, najprej turbina, potem motor ter IC, zatem še menjava vseh štirih injektorjev lambde , grelnih svečk. To da gre avto v obrate pomeni, da ti je zmanjkovalo olja, vsaj pri meni je bilo tako. To da je počen injektor me ne čudi saj se olje iz turbine zapeče na injektorje, v mojem primeru je bila potrebna menjava vseh štirih zaradi močnega dimljenja.
LP Jaka
zcmr je napisal/-a:Ce je sel motor na obrate zaradi malomarnosti mehanika ki ni scistil olja iz interkulerja,ne se tolaziti da je sedaj kriv inektor.....motor je sel na obrate in sigurno je posledica hujsa kot le inektor,stavim da je motor sedaj iz faze...
Tipicna napaka nepazljivih mehanikov,olje na razklani osovini turbine odteka v sesalne cevi ter se akumulira v interkulerju....ko nova turbina konkretno zapiha dvigne olje iz kulerja ga spiha v cilindre in tam pride do nenadzorovanega izgorevanja ,motor ponori in posledice so zelo bolece...tudi tukaj ne bo slo brez razstavljanja motorja in generalke.,oziroma menjave motorja.
vepar je napisal/-a:ne ni možno zaradi injektorja.
ker ko je iztaknil kjuč jih je izklopil. avto je pa deloval na olje ki ga je vlekel ali iz cevi ali pa direktno preko turbine iz karterja.
si dobil novo turbino ali rabljeno?
miha666 je napisal/-a:dobil rabljeno turbino....samo turbina deluje in ni pokvarjena... nova je dosegla skoraj polovico vrednosti avtomobila, tako da se nikakor ni splačalo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov