Kaj storiti?
lp
civoparka je napisal/-a:In po čem naj polijem vročo vodo?
A z menjavo bi se zadeva kj izboljšala al je to kakšna serijska napaka? Ker ne moremp pustiti, da se mi avto pr -2 se ne odklene :S
koliko pa je recimo taka menjava?
DrinY je napisal/-a:Naj povem da se meni letošnjo zimo vrata odpirajo BP! To pa zato ker nism nič mazu. Lani pa sm mev same probleme. Torej bencin pa pištolo pa spucat vso maščobo, oz za tiste ko si nočjo "umazat rok " sprej za čiščenje bremz pa spucat(neki 7 evrov), tega pa nevem če ta sprej mogoče škoduje laku. Upam da ne. Ve kdo?
Jas sm uporabo pištolo pa pov litra benvcina
lisko je napisal/-a:DrinY je napisal/-a:Naj povem da se meni letošnjo zimo vrata odpirajo BP! To pa zato ker nism nič mazu. Lani pa sm mev same probleme. Torej bencin pa pištolo pa spucat vso maščobo, oz za tiste ko si nočjo "umazat rok " sprej za čiščenje bremz pa spucat(neki 7 evrov), tega pa nevem če ta sprej mogoče škoduje laku. Upam da ne. Ve kdo?
Jas sm uporabo pištolo pa pov litra benvcina
Punco tud opereš pa na suho potem j.... ? Vsaka stvar , ki se giblje more bit namazana...ne velja zastonj rek, da kdor maže ta vozi. Je pa res , da je predhodno umazanijo potrebno temeljito očistit. Za take stvari se namensko uporablja silikonska mast v špreju.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov