Fan je napisal/-a:Pozdravljeni
Najbolj enostavno je, da se odpeljete do prvega mehanika ( kakor je meni znano ne grizejo ) in skupaj pogledata kaj spušča te zvoke. Tako boste lahko pri svojem izbranem mojstru točno vedel, kaj naročiti za pregled in eventuelno popravilo.
lep pozdrav
King1 je napisal/-a:Dej dej tastar boš zdaj za vsak šum, ki ti ne bo ugajal pojamral na forumu al kaj? Če bi jast za citroena tako jamral bi danes imel vsaj 6.000 postov na to temo.![]()
Mogoče pa ni nič in se to samo tebi zdi, da nekaj ni u redu.![]()
![]()
lp
speedfreak je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Ja, mogoče ga je ženska nadrla pa še zmeraj sliši šume oz pokanje
Ja me je nadrla, ker sm prodal Opla pa kupu tole kanto jebeno..pa še prav je mela
Jerch_ je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Ja, mogoče ga je ženska nadrla pa še zmeraj sliši šume oz pokanje
Ja me je nadrla, ker sm prodal Opla pa kupu tole kanto jebeno..pa še prav je mela
haha sta smešna vi2..
pri tvojih zvokih ti na forumu nebomo pomagali, verjami. smisel teme je samo, da upozoriš na napake pri dotičnem avtu.
pa da ti malo pomagam. sicer ni moj ampak ga sem in tja vozim pri punci, enako poloin 1.2TSI star par mesecev, 10.000km; takoj po začetku so se pojavili problemi z vžiganjem. ključa se namreč ni dalo obrniti, kot bi bil slabo postrugan in se je zatikal.. na silo je šlo. sledil je kot ti praviš servis s posmehovanjem, nato pa le v tretje popravilo in še ugotovitev, da je nekaj z airbagom narobe in menjava še tega dela volana. ostalo zaenkrat ok, razen malenkosti. so pa to poporodne težave. jst sem realen, bodi še ti ko boš uredil zadevo in je forum lahko koristen. napihovanje pa vemo kam vodi. pa srečno
prav tako nas 120 spušča zvoke kot da ima defektne ležaje....kaj bi lahko bilo to razen da sem pač kupil klump?
peroRS je napisal/-a:Na netu sem zasledil kar nekaj takih posnetkov, v katerih se ljudje pritožujejo nad zvokom:
http://www.youtube.com/watch?v=xT3zPoJEgZQ
Imaš garancijo...pelji na servis pa naj pregledajo.prav tako nas 120 spušča zvoke kot da ima defektne ležaje....kaj bi lahko bilo to razen da sem pač kupil klump?
Pri nas je tudi na dveh avtih (oba nova) brenčalo kot da bi bili ležaji zanič in potem smo ugotovili, da so gume dajale tak zvok, pri obeh! Po menjavi gum je zvok prenehal![]()
Vsekakor najprej preveri to.
Sej vem da mi ne more forum pomagati ampak ker je vikend in so servisi zaprti sem pač vprašal če je mogoče kdo imel podobno težavo, ki vem da je malenkost, doživim pa seveda takoj napade ogorčenih VW freakov, ki dobijo ošpice če nekdo samo pomisli da VW ni tak superioren voz....se dobro zavedam da imajo VSI avtomobili svoje muhe in da je pač potrebno veliko kreganja po servisih da kaj rešijo.
Še evdno ne vem kateri VW servis je dober...a res noben ni?
h4ck je napisal/-a:Kaj pa ta komentar pod videom :
"the issue was that rubber hose touched the plastic recipient for the cooling liquid"
Nebi tega preveril ? Cisto mozno da je kaj takega...
speedfreak je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Dej dej tastar boš zdaj za vsak šum, ki ti ne bo ugajal pojamral na forumu al kaj? Če bi jast za citroena tako jamral bi danes imel vsaj 6.000 postov na to temo.![]()
Mogoče pa ni nič in se to samo tebi zdi, da nekaj ni u redu.![]()
![]()
lp
Ja oprosti ker sem si drznil kaj povedati čez sveti VW pišuka no...
Očitno sem js gluh pa neumen ker VW pa ja ne more crknit al pa naredit kaj narobe...kr neki ...
domen_ je napisal/-a:Kaj pa ce posnames ta zvok in ga objavis, da vidimo in slisimo?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov