joztom je napisal/-a:Tam ni nobene špule ampak muslauf v eno stran, kot bicikel.
PASSAT_BOY je napisal/-a:Pozdravljeni .. pri passatu letnik 2002 mi se pojavljata dve težavi:
- ko se peljem po avtocesti okoli 130 km/h in ko pritisnem gas začne avto rahlo cukati...takoj ko spustim gas avto normalno deluje....bi bil lahko problem egr ventil??
- pri obračanju servo volana nekaj poka kot nekakšno presakkovanje ali ako rečeno klik klik.......za vse nasvete in pojasnila se vam zahbaljujem...lp
Jerch_ je napisal/-a:PASSAT_BOY je napisal/-a:Pozdravljeni .. pri passatu letnik 2002 mi se pojavljata dve težavi:
- ko se peljem po avtocesti okoli 130 km/h in ko pritisnem gas začne avto rahlo cukati...takoj ko spustim gas avto normalno deluje....bi bil lahko problem egr ventil??
- pri obračanju servo volana nekaj poka kot nekakšno presakkovanje ali ako rečeno klik klik.......za vse nasvete in pojasnila se vam zahbaljujem...lp
imam isti letnik, isti motor (130km).
za volan so ti rekli, imel ta problem.. okoli 100eu prišlo
za egr ti pa povem, da nebi smel bit. vsaj tako mi je rekel mehanik, ko smo iskali krivca za moje probleme (nek senzor me je hecal, pa drugič lmm v kombinaciji z zapacano turbino), da naj pri tem motorju egr nebi smel biti problematičen in njemu še ni nikoli nagajal, pa je že kar nekaj passatov prešraufal s tem motorjem. pač preveri na testerju
~toMmy~ je napisal/-a:Jerch_ je napisal/-a:PASSAT_BOY je napisal/-a:Pozdravljeni .. pri passatu letnik 2002 mi se pojavljata dve težavi:
imam isti letnik, isti motor (130km).
za volan so ti rekli, imel ta problem.. okoli 100eu prišlo
za egr ti pa povem, da nebi smel bit. vsaj tako mi je rekel mehanik, ko smo iskali krivca za moje probleme (nek senzor me je hecal, pa drugič lmm v kombinaciji z zapacano turbino), da naj pri tem motorju egr nebi smel biti problematičen in njemu še ni nikoli nagajal, pa je že kar nekaj passatov prešraufal s tem motorjem. pač preveri na testerju
Egr na našem 101KM 1.9 TDI je zaradi ropotanja blindiran pri cca. 140k km(realnih?), torej je potencialna težava, ampak dvomim da pri 130k/h, ker mislim da tam sploh ne deluje več...
PASSAT_BOY je napisal/-a:Jerch_... sj sm mislil da bi bil lahko kakšen senzor ampak na testerju ne zazna nobene napake....??
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov