vuc je napisal/-a:smo ja
zakaj
vuc je napisal/-a:bil sm učeri na bosh servisu(popravlajo šobe in pumpe)pa je reku možakar da te šobe ni treba nič vpisovat al pa nastavljat pr tem avtu
je z testerjem pregledu šobe kako delajo pa je reku da so v redu,sam pumpa je reku da namestu ko avto laufa da cca od 250 do 300 barov pa da je to v redu na polnem gasu(kokr ga zmore avto sedaj) pa pride do cca 600 barov pri 3000 do 4000 obratih in je reku da je premalo in da je to kao vzrok
sedaj me pa zanima če avto dobi premalo nafte kako lahko pol zelo močno kadi
aj pa še neki kako da lahko pumpa da premalo goriva če je dva dni nazaj avto čisto normalno delu
pa še enkrat smo fazo preveril pa je v redu
vuc je napisal/-a:bosh sistem je
samo na tester je prklopu pa je vidu
vuc je napisal/-a:a poznaš pol koga v ljubljani da bi mi to naredu
al pa če se sam mogoče s tem ukvarjaš
pero666 je napisal/-a:vuc je napisal/-a:a poznaš pol koga v ljubljani da bi mi to naredu
al pa če se sam mogoče s tem ukvarjaš
sam se s tem ne ukvarjam, poznam pa princip delovanjaTudi za tvoj motor ne poznam nobenega res dobrega mehanika.
Predlagam ti, da na forumu poisces najboljsega pooblascenca, ki mu uporabniki najbolj zaupajo, ter peljes tja in poves, kaj je bilo narejeno.
Dober mojster uporablja tester kot pripomocek za diagnostiko, ne da rece, da ni na testerju napak.
Ne bi smelo predolgo trajat, da bo ugotovil, kaj je narobe. Ce se cudno obnasajo, pa zapelji iz garaze, se preden odpre havbo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov