Napisal/-a fonzo Če dec 23, 2010 11:22 pm
Pozdravljeni vsi skupaj!
imam en problemcek in sicer imam p206 2.0 hdi l.02 s 162000km in se mi je danes med voznjo pokazalo vec luck, dejansko kar vse ki jih premore armaturka razen dolge luci in obeh meglenk(prednje in zadnje) pa tudi stop, ob enem pa mi ni vecfunkcijski zalon kazal nobene napake. Zanimivo je tudi to da mi je posvetila lucka za ABS pri tem da sploh nimam ABS bremz. Akumulator je bil menjal pred 1 letom. jermen in vodna pumpa pri 129000km letos junija. v zacetku decembra mi je zadnje desno kolo blokiralo ko sem imel zategnjeno rocno zavoro. Prednji diski in zavorne ploscice so bili menjani pri 1420000km
No sedaj pa k bistvu napake. Po pronovnem zagonu motorja se je kontrolna lucka samodiagnoze motorja ugasnila po dobrih 30 sekundah in po vsakem ponovnem zagonu. Lucka (!) ki ponazarja rocno zavoro se je ugasnila hkrati z akumulatorsko lucko ob zagonu motorja. Le problem ki me nekoliko moti je sledeci, ko sem ugasnil avto se mi za 2 sekindi posveti lucka akumulatorja. preden pa so posvetile vse lucke se to ni dogajalo. Drugace avto deluje povsem normalno.
Najlepsa hvala vsem za pomoc!
F.