Nasveti in napotki ter povpraševanja...

GMW
Nov uporabnik

Bmw ne uzge

Napisal/-a GMW Pe dec 24, 2010 2:09 pm

Pozdravljeni!

Zadnic sem objavil da bmwja spreminjam u driftkalnika, no sedaj je prislo do tezave sicer nism avta zagnal ze 2 tedna in ze prej je mel malo problemov s tem kadar je bila mrzla masina. Avto je zamurilo in sem moral skos malo dodajat gas da se ni ugasnil. Sedaj ko pa avto stoji pa noce uzgat, uceri je bil problem z akumulatorjem dons sm ga nafilau in sedaj avto kaze da se bo zagnal ampak samo zakaslja in crkne, ucasih pa samo vrti in niti ne zakaslja. kaj bi to lahko bilo? Naj probavam anprej ali je kaj narobe?

EDIT: pozabil dopisat da sem zamenjal akumulator dolil bencin in dodajal malo gasa.

LinuxFuter
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Re: Bmw ne uzge

Napisal/-a LinuxFuter Pe dec 24, 2010 4:54 pm

Vžge z gasom (probaj z polnim gasom)? Najlažje ga je dat na tester, pa pogledat če senzorja za odmične pa glavno gred delata :roll:
Nagradno vprašanje: je kdo šaril po elektriki? Kater letnik, kater motor? Je imel EWS?

GMW
Nov uporabnik

Napisal/-a GMW Pe dec 24, 2010 5:48 pm

LinuxFuter je napisal/-a:Vžge z gasom (probaj z polnim gasom)? Najlažje ga je dat na tester, pa pogledat če senzorja za odmične pa glavno gred delata :roll:
Nagradno vprašanje: je kdo šaril po elektriki? Kater letnik, kater motor? Je imel EWS?

Letnik 1991 325... edino kar je blo da smo šarili je da smo odklopili da smo armaturno ploščo sneli

Edit: pozabu povedat da po tem ko smo sarili po elektriki je se zagnal se... potem nisem nic na njemu delal razen to da sem dolil malo antifriza

GMW
Nov uporabnik

Napisal/-a GMW So dec 25, 2010 11:50 am

Evo avto je ucer zvecer koncn zalaufu... Tesko je uzgal ker ocitno ne delajo usi cilindri preddvidevam da so sle svecke ker ze dolgo niso ble menjane. Hvala za pomoc vseeno.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov