aalbre je napisal/-a:Avto ni vec v garanciji, zato se mi ne zdi smotrno vozit na pooblaščen servis... se mi zdi da se zadeva velik preplača. ali se motim?
Seveda bi pa vseen rad, da se avto kvalitetno servisira.
aalbre je napisal/-a:Avto ni vec v garanciji, zato se mi ne zdi smotrno vozit na pooblaščen servis... se mi zdi da se zadeva velik preplača. ali se motim?
Seveda bi pa vseen rad, da se avto kvalitetno servisira.
ban je napisal/-a:Tako mnenje sem imal tudi sam. Sem si rekel da bom avto 2 leti vozil na pooblaščen servis, zaradi garancije, potem pa enmu privat mehaniku ker bo cenejši. Potem pa sem bolj za foro šel vprašat koliko bi me prišel tretji redni letni servis na pooblaščenem servisu. In ko sem slišal da okoli 100€ nisem več razmišljal. Na koncu sem dobil še nek popust in je prišel servis 80€. Gre se pa za golfa V letnik 07, bencinar.
aalbre je napisal/-a:ban je napisal/-a:Tako mnenje sem imal tudi sam. Sem si rekel da bom avto 2 leti vozil na pooblaščen servis, zaradi garancije, potem pa enmu privat mehaniku ker bo cenejši. Potem pa sem bolj za foro šel vprašat koliko bi me prišel tretji redni letni servis na pooblaščenem servisu. In ko sem slišal da okoli 100€ nisem več razmišljal. Na koncu sem dobil še nek popust in je prišel servis 80€. Gre se pa za golfa V letnik 07, bencinar.
Ja jest sm se tudi malo pozanimal glede cen in sem klical na vec pooblascenih servisov (v Lj) in nekaj nepooblascenih... cena na pooblascenih servisih je bila vec ali manj kar usklajena - cca 330€... nepooblasceni pa so tut mel zlo podobne cene. Neki "salabajzar" (kot pravi lizard), ki ze vec let servisira Audije, VW, ipd. pa mi naredi za cca 180€ (skoraj pol manj).
Avto pa bo zacetek marca 2011 star 4 leta, tko da garancije (in jamstva) ne bo vec.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 11 gostov