Nasveti in napotki ter povpraševanja...

PASSAT_BOY
Nov uporabnik

VW PASSAT

Napisal/-a PASSAT_BOY To jan 04, 2011 8:40 pm

Pozdravljeni imam passata letnik 2002 96/131 kw.....prevoženih 191.000... potreboval bi malce pomoči.. danes ko sem se vračal iz službe mi avto na avtocesti kar v veliki meri zanaša...ga malo zaruka levo desno in zopet ok....je imel mogoče kdo kakšen podoben problem??lp

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Re: VW PASSAT

Napisal/-a nevermind To jan 04, 2011 9:04 pm

Puše, amortizerji,....
Malo podrobneje opiši.

Uporabniški avatar
Jerch_
Uporabnik

Kraj: še neustaljen :D

Napisal/-a Jerch_ To jan 04, 2011 9:05 pm

PASSAT_BOY je napisal/-a:Pozdravljeni imam passata letnik 2002 96/131 kw.....prevoženih 191.000... potreboval bi malce pomoči.. danes ko sem se vračal iz službe mi avto na avtocesti kar v veliki meri zanaša...ga malo zaruka levo desno in zopet ok....je imel mogoče kdo kakšen podoben problem??lp

če se ne motim smo že reševali nekatere probleme pri tebi..
ker na forumu ni jasnovidcev najprej povej, če si rešil stare probleme in če si (kar je pomembno pri točno tem avtu in tem modelu) pregledal spredal podvozje in sicer roke??
kot drugo pa se spomnim, da si imel probleme z volanom, morda volansko letvijo.. je stanje ostalo enako kot pred prazniki ali si popravljal kot si rekel, da boš (takoj po praznikih)???

PASSAT_BOY
Nov uporabnik

Napisal/-a PASSAT_BOY To jan 04, 2011 9:08 pm

v petek Jerch zadevo z volanom rešim... sem klical na VW servis... sej sem obljubil da napišem tam pod temo kako se je rešilo... bom obvestiu..samo malo sumim da bi bilo lahko to povezano s tem kar je bilo danes..kaj misliš?
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 10 gostov