Drug mesec bom delal velik servis na audiju a4 avant 1,6 74kw (b5) l.2000

Vse dele sem naročil brez problema

Če mogoče ve kateri je pravi, ali mogoče ve številko, ali ima sliko, lepo prosim če bi mi pomagal

Hvala vsem! Lep dan

čare je napisal/-a:Vzameš oba,pravega ponucaš druzga pa nazaj neseš.
GIMA je napisal/-a:Uh sta mi pomagala!
Če bi lahko tako naredil, bi tak že naredil!
Ja nič bomo kr razšraufali in pogledli keri je!!!
GIMA je napisal/-a:Uh sta mi pomagala!
Če bi lahko tako naredil, bi tak že naredil!
Ja nič bomo kr razšraufali in pogledli keri je!!!
GIMA je napisal/-a:Mam enga, ki mi rihta zelo poceni! Zato je tudi tako, kar vzameš kupuš! Prodajalca ne bo menjal, ker sem z njim ful zadovoljen kar se cene in kakovosti tiče!
Dal sem mu vse podatke, saj si je vse prepisal z prometne! Kar se pa tiče šonarja micro jermena, sta pa bili dve varijanti! Lahko bi naročil enega, ki ne bi pasal!!!!
Zakaj pa vas sprašujem na forumu? Verjetno je že keri delal velik servis na uadiju na tem forumu in sem mislil da bi mi lahko pomagali! Očitno še ni ker in vprašat ni greh!
Se pa vedno najde nekdo, ki pametuje! Je enako na vseh forumih!
Če ne veš zakaj se gre, zakaj potem odgovoriš?
Če sem komu stopil na živc in ga užalil se opravičujem!
P.S. verjetno bo zdaj keri odgovoril in še bolj pametoval!
Lep dan.
lizard je napisal/-a:Ta tvoj prodajalec je šalabajzer. V katalogu rezvernih delov vedno piše od katere šasije naprej je kaka sprememba (recimo napenjalec s kodo 2357 do šasije VIN8667, napenjalec s kodo 2579 pa od šasije VIN8668 naprej), ali pa piše z ali brez klime, li pa je zavedeno na podlagi katerega drugega podatka, itd... če na podlagi tega ne zna najti pravi del je pač nesposoben, ker to je sila enostavno.
joztom je napisal/-a:Namesto prepiranja, kaj ti kdo hoče, skloniš glavo in pogledaš, kako je napeljan jermen. Zdaj, kako sta dva šponarja točno noter noben ne ve, vidiš jih pa s prostim očesom.
GIMA je napisal/-a:SLICKER ti si postavo piko na i !!!
Problem je bil samo v klimi eden je z amortizerjem drugi pa ne!!!
...in kot sem že napisal, veliko je bilo spet pametnjakovičev!
Vsem tistim ki so mi pomagali HVALA!
kar se pa mojega dilerja z deli tiče? res je diler! sam ne okol govort![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov