Napisal/-a kosmac1 Ne jan 16, 2011 6:21 pm
Pošiljam vam en problem v rzpravo in za rešitev težave. Imam passat 1.9 tdi letnik 2006 z 180 tisoč kilometri. Pred tremi tedni se mi je prižgala rumena lučka za motor, avto pa deloval normalno pospeški, vžiganje, poraba vse normalno. Se zapeljem takoj drugi dan do serviserja po informacijo da ni nič hudega samo nek ventil bi bilo treba očistit ki pa je teško dostopen in smo to prstavili. Lučka se nekajkrat tudi pri zagonu ni prižgala. Včeraj pa se peljem iz celja nazaj v savinjsko pa mi na lepem odvzame gas kot bi ga spustil pa čeprav sem ga držal šaltam v nižjo in je spet uredu nato spet odvzame gas in samo spustim pedalo in ponovno dodam in spet normalno potegne, potem skoz do doma normalno sam z velkim skrbmi. Avto ni nič cuknil samo gas mu je odvzelo kot bi bilo pedalo gasa mrtvo. Jutri grem menjat naftni filter in poiskusit očistit tisti ventil ker je to lahko posledica ker sem čakal tri tedne. Napako na široko opisal zdaj pa če imate kak nasvet ali iskušnje s tem problemom, lepo prosim za nasvet.