dejan19 je napisal/-a:Ja no to me je zanimalo. Uredu bom malo pouprašal in poiskal najugodnejšo ponudbo ter te tri stvari zamenjal. Itaq pa jutri izpušni kolektor dol vzamem in bom preveril...
dejan19 je napisal/-a:Ja to kdaj je bil menjan nebi vedel avto ima okoli 180kkm. Videti ni da bi biu jermen slab,ker ce bi bil je ponavadi napokan. Ja je en račun od original servisa not da je bilo menjano pri 148k km. Ja zvok kadar vključim klimo prihaja od tega napenjalca. Kje pa se špona jermen,ga ne spona napenjalec?
lisko je napisal/-a:Poglej , če se da slučajno rolco in španar razdret in menjat samo ležaje. Pri mojem se je z malo iznajdljivosti in spretnosti dalo....Rolca drgač 90 evrov....sam ležaj 8 evrov....So pa tri.
joztom je napisal/-a:Ti raje tisto zamenjaj, ki res nagaja, to je jermenica na glavni gredi in jo je obvezno menjati pri jermenih. Popusti vulkanizirana guma in cvili. Ni pa poceni, za moja j***a je bila 202€ (2.0T F4R794 motor).
joztom je napisal/-a:Ti raje tisto zamenjaj, ki res nagaja, to je jermenica na glavni gredi in jo je obvezno menjati pri jermenih. Popusti vulkanizirana guma in cvili. Ni pa poceni, za moja j***a je bila 202€ (2.0T F4R794 motor).
Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov