im nobody je napisal/-a:to je cevka ki gre iz map senzorja..to je senzor ki gre iz intercoolerja.manifold absolute pressure..če je pretrgana ali počena ti lahko avto meče v safe mode
davac je napisal/-a:im nobody je napisal/-a:to je cevka ki gre iz map senzorja..to je senzor ki gre iz intercoolerja.manifold absolute pressure..če je pretrgana ali počena ti lahko avto meče v safe mode
Samo če odklopim to cevko se nič ne zgodi avto gre normalno,ta cevka ni napeljana iz nobenega senzorja je kr iz železnega kolektorja speljana na računalnik.
LukL je napisal/-a:sam verjetno golf trojke ne meče v safe mode
davac je napisal/-a:LukL je napisal/-a:sam verjetno golf trojke ne meče v safe mode
ja s tem bi se strinjal mogoče,ker pri meni je problem ko imam cevko priklopljeno avto neha vlečt pri 3000rpm če še kr držiš gas zelo zelo počasi vleče naprej in tudi cuka in ne gre več kot 120km/h,včeraj sem jo pa za hec odklopil,pa brez problema potegne do 4500rpm in nič ne cuka pa gre spet 180-190km/h tak da ne vem v čem je fora????? Zato sem tudi vprašal če je lahko kaj narobe če je odklopljena,ker gre avto normalno.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 8 gostov