naj crkne familija pa naj se pes poščije v gobec temu mehaniku ki je menjaval grelne svečke na mojem avtu.
na eni je totalno pobran navoj. koma komaj sem jo ven šraufal, ni mi blo jasno zakaj tako drži. pride ven pa brez navoja oziroma čisto pobran. kaj naj zdaj? sploh ma smisel novo na silo not šraufat al glavo dol in popravlat navoj? je kaka šansa da je navoj v glavi iz tršega materjala kot na bosch svečki? neupam na silo not šraufat da ne nardim še večje pizdarije.
Ja tukaj pa nima mehanik nobenih zaslug, to se pač na dizlih dogaja. Ni potrebno demontirati glave motorja, vstavi se vložek in v njega novo žarilno svečko. To orodje z vloški naj bi imela vsaka normalna mehanična delavnica...........................dela........malenkost cca 30 minut, strošek...bagatela, par €.
Fino.Za sesalni kolektor je pa treba CR pumpo snet,da pa to snameš je treba pa jermen dol vržt.Mislim da se te danes familija izogiba,ker si najbrž tečen ko pes-tud jaz bi bil,ampak ker mene boli qrac bi sebi to naredil brez da bi snel glavo.Zategnil bi not navojni sveder pa šta bilo bilo.AX mi je požrl cel medeninast lulek od pospeševalne dize pa mu ni blo nič