pskoda je napisal/-a:Obnova je odvisna koliko je zjahana, nova se dobi okrog 450eur-ov. Če si malo mehanika odstrani cev da boš prišel do lopatice in jo porukaj, če ima kaj lufta, ker ni nujno da je turbina, lahko je LMM ki daje nepravilne podatke. Če veš kaj je LMM in kje je ga odklopi (samo kabelček) in boš videl če se bo zvok ponavljal in ne se bat če bo zasvetila rumena lučka, ker bo po priklopu nazaj in nekaj vžiganj zginila. Aja če bo nekalo tulit zamenaj LMM, če ne popravi turbino, ker dlje boš čakal dražje bo.
čare je napisal/-a:Kaj ma LMM z glasnostjo turbine??Najprej poglej vse cevi in spoje turbo cevi,če tam vse štima je res lahko glasna turbina ,lahko pa da samo fovš zrak vleče med LMM-jem in turbino (sesalna cev).Nova turbina za stilota pri Beji je 950€ obnovljena 900€ obnova sama pa od 250€ dalje,odvisno kaj je zanič.Če je zanič vzami obnovljeno pri možakarju iz SG za 400€ in enim letom garancije in sedaj se je na avto netu pojavil še en ki obnovljene prodaja ravno tako za 400€.
myster je napisal/-a:verjetn bo kr turbina. slabost jtd-jev, še posebi če voziš kratke ture v teh mrzlih dneh
Patrik_A3 je napisal/-a:myster je napisal/-a:verjetn bo kr turbina. slabost jtd-jev, še posebi če voziš kratke ture v teh mrzlih dneh
hm, slabost jtd-jev? to pa vrjetno nebo držalo.
čare je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:myster je napisal/-a:verjetn bo kr turbina. slabost jtd-jev, še posebi če voziš kratke ture v teh mrzlih dneh
hm, slabost jtd-jev? to pa vrjetno nebo držalo.
Zelo malo se jih menja na JTD-jih z izjemo mene ki sem jo menjal brezveze
im nobody je napisal/-a:nič ne naredi...če ti avto ne kadi plavo,ne pije olja,ni kovinskega zvoka ni panike.probaj če ima vetrnica zračnost...in če jo nima se nimaš kaj sekirat.drgač pa ja turbina piska tam do 2200 potem jo pa preglasi mašina in jo kao ne slišiš
NejcZ je napisal/-a:Moja se tut mal sliši. Parim kolegom tut. Kolegu na Golfu 5 tut.. pa nikjer ni baje nič narobe, js se nebi sekiral dokler gre normalno in vse dela tk kot je treba
Tut Alfa z JTD motorji pa naj bo 1,9 ali 2,4 je še vsaka zapiskala ki sem jo videl
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov