domen_ je napisal/-a:A jo zmanjkuje čisto do minimuma in potem še pod minimum? Ker jaz sem imel tako situacijo, da če sem nalil do max (alpa še kej čez) jo je zmanjkovalo (verjetno izhlapelo skozi tisto luknjico na raztezni posodi?) tam nekje do polovice med min in max. Potem se je tam ustavilo.
domen_ je napisal/-a:A jo zmanjkuje čisto do minimuma in potem še pod minimum? Ker jaz sem imel tako situacijo, da če sem nalil do max (alpa še kej čez) jo je zmanjkovalo (verjetno izhlapelo skozi tisto luknjico na raztezni posodi?) tam nekje do polovice med min in max. Potem se je tam ustavilo.
zlica22 je napisal/-a:Ko boš naslednjič dolival ne dolij do max...
domen_ je napisal/-a:No pod minimum pa res ne bi smelo it.
Jaz predlagam, da pogledaš, če se ti dela smetana na pokrovčku za olje (se ne bi smela).
astragsi je napisal/-a:ravo ta vikend sem reseval problem na enakem avtomobilu in namrec bil je pocen notranji hladilnik za gretje kabine . ni pa se videlo nikjer da bi odtekalo dokler nisem malo razkopal, in potem strosek novega 25eur pa seveda 4 urce mi vse skupaj vzeloce ti kaj pomaga
demah je napisal/-a:astragsi je napisal/-a:ravo ta vikend sem reseval problem na enakem avtomobilu in namrec bil je pocen notranji hladilnik za gretje kabine . ni pa se videlo nikjer da bi odtekalo dokler nisem malo razkopal, in potem strosek novega 25eur pa seveda 4 urce mi vse skupaj vzeloce ti kaj pomaga
Zanima me ali bi se moralo kaj vonjat(antifriz,motor,...),če pečka spušča ali pa ni nujno.Pa še eno vprašanje astragsi,je res da je treba komplet armaturo dol snet da lahko pečko zamenjaš ali je zadeva kaj bolj enostavna.Prosil bi te če mi lahko opišeš postopek zamenjave,lahko mi tudi pošlješ opis na zasebno sporočilo ali na mail demah76@gmail.com.Hvala vnaprej
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov