im nobody je napisal/-a:kake svečke maš?originalne?mogoč je tud to vzrok...ko pri nekaterih avtih je..pije olje?vodo?
tomaz30 je napisal/-a:Pozdravljen!
Imel sem primer, ko so bile zamašene vbrizgovalne šobe. Potrebno je odstraniti vod oz. letev na šobah in očistiti nesnago iz mikrofiltrov, ki so na šobah. Ste naredili diagnozo na računalniku ? Bencina je dovolj oz. je pravo gorivo !?
L.p.T.
Fan je napisal/-a:Pozdravljeni
Kateri letnik je vozilo in tip motorja?
Lep pozdrav
jason19 je napisal/-a:im nobody je napisal/-a:kake svečke maš?originalne?mogoč je tud to vzrok...ko pri nekaterih avtih je..pije olje?vodo?
Svečke so prav za suzki baleno 16v in mislim da to nebi smev bit vzrok. Olja in vode ne pijetomaz30 je napisal/-a:Pozdravljen!
Imel sem primer, ko so bile zamašene vbrizgovalne šobe. Potrebno je odstraniti vod oz. letev na šobah in očistiti nesnago iz mikrofiltrov, ki so na šobah. Ste naredili diagnozo na računalniku ? Bencina je dovolj oz. je pravo gorivo !?
L.p.T.
Pozdrav
Vozila nisem imel na računalniko kajti povsod kjer sem ga želel peljati niso imeli priključka za japonska vozila.Goriva je dovolj in je pravo
V prostem teko lahk nabijam obrate normalno bila je izmerjena tudi kompresija 9bar
tomaz30 je napisal/-a:jason19 je napisal/-a:im nobody je napisal/-a:kake svečke maš?originalne?mogoč je tud to vzrok...ko pri nekaterih avtih je..pije olje?vodo?
Svečke so prav za suzki baleno 16v in mislim da to nebi smev bit vzrok. Olja in vode ne pijetomaz30 je napisal/-a:Pozdravljen!
L.p.T.
Pozdrav
Vozila nisem imel na računalniko kajti povsod kjer sem ga želel peljati niso imeli priključka za japonska vozila.Goriva je dovolj in je pravo
V prostem teko lahk nabijam obrate normalno bila je izmerjena tudi kompresija 9bar
Priklopa na računalnik ne rabiš, saj lahko to narediš sam oz. doma. Poglej si navodila v Autodati !
Na mestu ponavadi dobi obrate, vendar , ko se pelješ nima prave moči ! Preveri, kar sem že zgoraj napisal !
Malo me moti nizka kompresija, ali je na vseh cilindrih enaka? Ali je motor v fazi, so se preverili ventili !?
Ali je problem nastal čez noč !? Koliko ima km !?
L.p.T.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov