markob je napisal/-a:Avto je vreden 500eur in ne gre potem polovico tega zneska dat za popravilo te rje.
xalfist je napisal/-a:saj zato pa si tak avto sam popraviš za okoli 30 - max50€ če sam kitaš pa barvaš + eno toplo popoldne ali pa ogrevana delavnica, in voziš do naslednje zime, sploh če je navadna barva. Če je metalik je malo problem z barvanjem, se sicer da, ampak ni rezultat pravi, sam za take stare avte ne smeš komplicirat.
vugy je napisal/-a:xalfist je napisal/-a:saj zato pa si tak avto sam popraviš za okoli 30 - max50€ če sam kitaš pa barvaš + eno toplo popoldne ali pa ogrevana delavnica, in voziš do naslednje zime, sploh če je navadna barva. Če je metalik je malo problem z barvanjem, se sicer da, ampak ni rezultat pravi, sam za take stare avte ne smeš komplicirat.
če nimaš dve levi roki, pa mal priprave prostora kjer barvaš so tudi metalic barve lahko brez kakih smetk ki jih ne more odstranit končno poliranježe pri mojem prvem barvanju rezultat ni bil slab, s tem da z malo kilometrine:D mi gre lepš
xalfist je napisal/-a:vugy je napisal/-a:xalfist je napisal/-a:saj zato pa si tak avto sam popraviš za okoli 30 - max50€ če sam kitaš pa barvaš + eno toplo popoldne ali pa ogrevana delavnica, in voziš do naslednje zime, sploh če je navadna barva. Če je metalik je malo problem z barvanjem, se sicer da, ampak ni rezultat pravi, sam za take stare avte ne smeš komplicirat.
če nimaš dve levi roki, pa mal priprave prostora kjer barvaš so tudi metalic barve lahko brez kakih smetk ki jih ne more odstranit končno poliranježe pri mojem prvem barvanju rezultat ni bil slab, s tem da z malo kilometrine:D mi gre lepš
Ja saj gre male površine, če moraš kaj večjega, so prevelike priprava pa še vedno se najde kje kakšna smetka. Sploh pa ko lak daš preko, če ni prave temperature dobiš motno-mat barvo.
Si je brat na modrem metalic bravotu sam pobarvo cel prag, saj je ok sam ni pa toto. Sam kot sem že reko , za te stare avte se neboš sekiro preveč
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov