Kupil sem AUDIJA A3 in imam konstantne težave, ker mi v kabino greje tako, da ni za zdržat (pa čeprav je zima). Tudi če nastavim na 18°C, ali pa če vklopim klimo, mi greje enako. Torej karkoli spremenim na klimanapravi, se nič ne spremeni dejansko.
Če odprem haubo in vklopim klimo, je videti, da se ventilatorji vrtijo.
Najprej na priklopiti vozilo na vag-com in preveriti delovanje climatronike in motorčkov odpiranja loput,saj velikokrat zablokira ali se pokvari le motorček.
En senzor imaš pri displayu, en je pri nogah in še en v strehi avta, tam pri lučki. Na testerju pa lahko spremljaš tempereture posameznega senzorja, ker ti verjetno ne bo tester javu napako na senzorju, ampak bo ena vrednost, npr.: -99. In ta senzor je za nič. Za motor lopute pa mislim, da javi napako. Tisto za tri senzorje pa govorim za golfa, sam je pri avdiju podobno. LP!
Sem hotel poiskati v ETKI in ELSI kje je ta loputa, pa ne vem kako se pravilno kliče??? Rad bi pogledal iz katerega tipa avtomobila lahko snamem rabljeno iz odpada
Ali ima kdo kako idejo.
Jutri namreč peljem avto k mehaniku in v kolikor ugotovi, da je loputa fuč, moram do takrat imeti drugo.