crxdelsol je napisal/-a:kaj pomeni boben VVTI ? je to isto tisti delček kot pri VTEC-u ali je kak večji strošek/resnejša okvara ?
Zanimivo da mi tole dela odkar sem dal katalizator dol in ne vedno včasih ja včasih ne.
crxdelsol je napisal/-a:kaj pomeni boben VVTI ? je to isto tisti delček kot pri VTEC-u ali je kak večji strošek/resnejša okvara ?
Zanimivo da mi tole dela odkar sem dal katalizator dol in ne vedno včasih ja včasih ne.
tomaz30 je napisal/-a:crxdelsol je napisal/-a:kaj pomeni boben VVTI ? je to isto tisti delček kot pri VTEC-u ali je kak večji strošek/resnejša okvara ?
Zakaj si odstranil katalizator !? Če želiš, da bo motor delal normalno je potrebno vstaviti simulator med računalnik motorja in drugo sondo, tisto, ki je takoj za katalizatorjem. V nasprotnem primeru bo gorela lućka za motor.
L.p.T.
cky2k je napisal/-a:lučka za motor ti sveti že 40.000km pa še zaj ni blo časa it na tester??
cky2k je napisal/-a:lučka za motor ti sveti že 40.000km pa še zaj ni blo časa it na tester??
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 21 gostov