Nasveti in napotki ter povpraševanja...

D_M_B
Nov uporabnik

Opel servis

Napisal/-a D_M_B Sr mar 09, 2011 2:48 am

lp
iščem dober in zanesljiv Oplov neuradni servis. Cenovna ugodnost mi ni pomenbna važno je da je res mojster za ople in da ni uraeni servis. In da ne popravlja vseh znamk naoprek. Hočem Oplovga mojstra.

Je pa stvar nujna tako da lepo prosim za konkretne odg.

Lep dan

Uporabniški avatar
Fan
Konstruktiven svetovalec

Kraj: Ljubljana

Re: Opel servis

Napisal/-a Fan Sr mar 09, 2011 10:25 pm

Pozdravljeni

V današnjih časih je težko preživeti samo s servisiranjem ene znamke vozil - s tem še ni rečeno da je mojster slab. Še pooblaščenci jih urejajo več hkrati.
Kakšne težave pa imate z vozilom?

lep pozdrav
Vse je lepo, če vidijo prave oči.

Uporabniški avatar
zlica22
Poznavalec foruma

Kraj: Šk. L.

Napisal/-a zlica22 Če mar 10, 2011 9:37 pm

Res je, še ko sem delal na vw servisu smo popravljali subaruje:D

D_M_B
Nov uporabnik

Napisal/-a D_M_B Če mar 10, 2011 11:59 pm

imata prav.
Potem se pa naj popravim.
Važno je pa ni uradni servis in da je mojster za ople. Iščem ga pa tako za če bo kar kol narobe.

Trenutno ga rabim zarati tega ker mi ob rahlem zaviranju trese pedalo za bremzo, kot da bi deloval abs. Ker so bremze najbol pomenbni del avta bi rad da mi popravi nekdo ki bo to naredil tako kot je treba, sicer bi že sam.

Scorp84
Stalni uporabnik

Napisal/-a Scorp84 Pe mar 11, 2011 12:17 am

A ti ni boljše iti kakemu mehaniku ki samo zavore popravljajo, kot vsesplošnemu mehaniku? Ti raje priporočam da obiščeš zavorni sistem.
A ti volan kaj trese? Kaj si delal z avtom do zdaj? Si sploh kdaj menjal sprednje diske?

D_M_B
Nov uporabnik

Napisal/-a D_M_B Pe mar 11, 2011 2:16 am

nevem kaj je bilo menjano ker sem nedavno kupil avto in volan nič ne trese.

Ali naj za vsak del ki mi crke hodim k drugemu serviserju?

A ni boljše imeti enega svojega izbranega mehanika in ko je kaj narobe ga kontaktiraš.
Jaz sem do zdaj zmeraj tko delal in tudi bom.

Zato prosim da mi svedujete glede za to kar me zanima, se pravi glede neuradnega oplovega mojstra oz nekega zanesljivega mehanika ki se spozna na ople.
Hvala.

Scorp84
Stalni uporabnik

Napisal/-a Scorp84 Pe mar 11, 2011 10:17 am

Sicer ti nočem pametovati, ampak se človek na koncu upraša ali hoditi majstoru, ki skoraj ves svoj delovni čas zavore popravlja in ima izkušnje. Kot mehaniku ki ima mogoče 1/3 izkušnje mehanika ki popravlja zavore. Tvoja odločitev. Drugače se mi zdi da tukaj ne boš odgovor dobil. En se ti je že oglasil, ki obvlada te zadeve.

Uporabniški avatar
MajaI
Novinec

Napisal/-a MajaI Pe mar 18, 2011 8:51 am

D_M_B je napisal/-a:nevem kaj je bilo menjano ker sem nedavno kupil avto in volan nič ne trese.

Ali naj za vsak del ki mi crke hodim k drugemu serviserju?

A ni boljše imeti enega svojega izbranega mehanika in ko je kaj narobe ga kontaktiraš.
Jaz sem do zdaj zmeraj tko delal in tudi bom.

Zato prosim da mi svedujete glede za to kar me zanima, se pravi glede neuradnega oplovega mojstra oz nekega zanesljivega mehanika ki se spozna na ople.
Hvala.

Se strinjam s tabo, kar se tiče enega mehanika. Kot je fajn imet enega osebnega zdravnika :) Nazadnje sem hodila k enemu na Dolenjski cesti, mislim, da je to tale: http://www.itis.si/Podjetje_AVTOSERVIS- ... ?pe6089520
Je zelo enostavno najti - iz Lj. se pelješ po Dolenjski c. in še malo za tistim zožanjem (če greš iz obvoznice proti Škofljici, se zooža v en pas) vidiš na levi strani ob cesti hišo s parkiriščem (so tudi table). Servisira vse avtomobile, je zelo prijazen, vse zamenjano tudi (po želji) pokaže in izda račun, tako da imaš "črno na belem". Cene so dobre. Sem pa tam naredila nekaj popravil (eden od avtomobilov je bil tudi Opel), po priporočilu znanca, ki že več let servisira pri njem. Vedno je naredil dobro, hitro in ne predrago. Zdaj ne vozim več tja, ker vozim na pooblaščen servis.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov