D_M_B je napisal/-a:nevem kaj je bilo menjano ker sem nedavno kupil avto in volan nič ne trese.
Ali naj za vsak del ki mi crke hodim k drugemu serviserju?
A ni boljše imeti enega svojega izbranega mehanika in ko je kaj narobe ga kontaktiraš.
Jaz sem do zdaj zmeraj tko delal in tudi bom.
Zato prosim da mi svedujete glede za to kar me zanima, se pravi glede neuradnega oplovega mojstra oz nekega zanesljivega mehanika ki se spozna na ople.
Hvala.
Se strinjam s tabo, kar se tiče enega mehanika. Kot je fajn imet enega osebnega zdravnika

Nazadnje sem hodila k enemu na Dolenjski cesti, mislim, da je to tale:
http://www.itis.si/Podjetje_AVTOSERVIS- ... ?pe6089520Je zelo enostavno najti - iz Lj. se pelješ po Dolenjski c. in še malo za tistim zožanjem (če greš iz obvoznice proti Škofljici, se zooža v en pas) vidiš na levi strani ob cesti hišo s parkiriščem (so tudi table). Servisira vse avtomobile, je zelo prijazen, vse zamenjano tudi (po želji) pokaže in izda račun, tako da imaš "črno na belem". Cene so dobre. Sem pa tam naredila nekaj popravil (eden od avtomobilov je bil tudi Opel), po priporočilu znanca, ki že več let servisira pri njem. Vedno je naredil dobro, hitro in ne predrago. Zdaj ne vozim več tja, ker vozim na pooblaščen servis.