Blond oki prvo kot prvo sem počaščen da si se ravno name obrnu
Sem bil prej u šoli pa ti nisem mogu odgovort.
Sam sem mel popolnoma isti problem kot si ga opisal(avto ne laufa pod štangasom če nimaš zauga pa ni važn al je topl al mrzl). Bil sem celo na servisu pa nč niso ugotovil....
Avtek je včasih delal popolnoma normalno včasih pa je delal iste pizdarije kot tvoj.
Frgazer sem vzel dol, ga ščistil.... pomagalo je za par dni potem ista pesem.
platine nastavlju mele so 5kkm prevoženih tko da po logiki ne bi smele bit hin...
Delal sem vse. Ni blo nekaj da nebi spucal, pregledal,menjal....
No in potem sem bral eno staro hrvaško knjigo ki je bla sicer namenjena katram, sam tale motor je tko skoraj enak.in u knjigi sem najdu nasljednji stavek
CITIRAM: Platine lako delajo čudo!
In.... eee mi je kapnilo, kaj če bi probu platine menjat?
In res sem jih.Stare platine so ble videt ko nove tud po nekih sicer bolj tko domačih meritvah so ble popolnoma enake kot nove.Na oko pa tko ni blo razlike, s tem da so stare platine mele prevoženih "samo" 5000km. Ampak lej ga zlomka! Avtek od takrat dalje že dva mesca laufa popolnoma normalno brez vsakih "pretresov"
Tko da ti svetujem da daš tista dva jurja al kok pridejo platine pa menjaš pa bomo pol nadalje vidli kaj se bo pokazalo.
Že res da tle ne drži nobena logika... mislim platina a pod zaugom pa laufa.... mislim halo?
Sam men se je v spomin vtisno stavek: Platine lako delajo čudo......
in po izkušnjah jo res lahk:)
Aja pa poraba je padla iz 8 na 7
Tko da probi to menjat pol pa se slišimo
LP