Nasveti in napotki ter povpraševanja...

miha33
Nov uporabnik

servis Peugeot....

Napisal/-a miha33 So mar 26, 2011 8:55 pm

... na Viču je katastrofalen! Pri njih ne obstaja pravilo, da je stranka "najpomembnejša", ampak so najprej oni, pa dolgo nič, potem pa stranka.... Bog ne daj, da pripelješ avto k njim na servis. Skoraj že na začetku ti vbijejo v glavo, da z vašim avtom ni nič narobe.
Še hujši primer pa so na sedežu Peugeot Slovenija. Pošlješ jim pošto, upajoč, da bodo kaj uredili! Kje pa, sploh ne odgovarjajo (no, samo ko se jim zdi).

Ugotovil sem, da so pri PEUGEOT SLOVENIJA IN NA VIČU sami "carji".... BRIGA JIH ZA STRANKE, SAMO DA TI AVTO PRODAJO, POTEM JIH PA NI.......

Kakšne izkušnje imate vi? Kam na človek sploh pelje peugeoja na servis?

Scorp84
Stalni uporabnik

Re: srvis Peugeot....

Napisal/-a Scorp84 So mar 26, 2011 9:00 pm

Vič isto slabe izkušnje. Modri lev, kaj naj rečem na avtu mi pol vijakov manjka ali pa so čisto drugačne oblike, ena tapeta se je komaj še držala se, ker ni bilo vijaka. Nikoli več v ljubljano. Zadovoljen z Rodex radomlje, še bolj pa z Kavčičem v kranju. Za ostalo kjer ni potrebe po originalnih delih, se pa najraje pri popoldancih obrnem.

Matko37
Novinec

Napisal/-a Matko37 Po mar 28, 2011 2:25 pm

Za tiste iz MB konca je pa najboljši servis v Slovenski Bistrici. Naredijo to kar se dogovoriš, so prijazni, pri šraufanju si lahko zraven, dobiš tudi nadomestni avto, jaz sem ga nekajkrat čisto zastonj. Cene so solidne, po kakšnem tednu te celo pokličejo in povprašajo, če si bil zadovoljen s storitvijo in če bi bilo karkoli potrebno popraviti, pregledati, da ni bilo vredu narejeno. Res dober vtis! Cela žlahta vozi vse Pežoje tja.

Lp
Matjaž

Uporabniški avatar
joztom
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a joztom Po mar 28, 2011 2:36 pm

Na uradnem servisu je vedno težava predstaviti problem, ki ga želiš rešiti, ponavadi ga mehanik ne prepozna sam od sebe. Torej listek z opisom napake na armaturi je kralj. V konkretnem primeru ne vemo, o čem je tekla debata in zakaj so bile naloge neopravljene.

Uporabniški avatar
devilll
Nov uporabnik

Napisal/-a devilll Po mar 28, 2011 2:54 pm

pri kolmaniču v mb smo vedno vse zrihtali brez vsakih problemov.... :bow :tomidelej:
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov