Čez slabih 1000km imam mali servis, zato sem začel gledati cene olj. Prav zanimivo je kako je cene razlikujejo, med nekaterimi je razlika v 5l embalaži več kot 20-30€... Zato se obračam z prošnjo na vas, če ima kdo izkušnje s prodajlacem JANTRADE JANEZ URŠIČ sp., ki ima na avto.net-u res nizke cene ? Kaj to olje natoči iz sodov v kar neko embalažo... kajti najbolj me skrbi embalaža če jih ima v sodih.... sem mislil, kako potem vedeti da ti je natočil pravo olje ?
No če je mogoče že kdo kupil, kako je bil zadovoljen in kaj priporočate?
In misliš, da je večja možnost kakršnekoli okvare avta v tem letu, ko bo to olje notri? Nevem, meni se to zdijo bučke. Aja zelo hvalijo Extralubovo olje, ki ga prav tako dobiš v Leclercu po nizki ceni.
Na Leclercovem prospektu je pa 5L Elf competition sti 10w40 16,47€. Kupiš, natočiš in mir.
Ma sej za kakšno "osnovno" olje bi bilo že vseeno, ampak če pa gledaš že neko olje višje kvlitete pa malo pomisliš preden kupiš. Pa ne rečem da bi bilo kaj narobe, samo če kupiš nekaj boljšega naj bo to tudi notri, ker če bi hotel kaj drugega bi pač že v štartu pogledal za tem.