Slicker je napisal/-a:okvirna cena storitve = manj kot 100€
rabiš 3.6L 10-w40 olja (na servisu cca. 12€/L) in pa oljni filter, ter tesnilo čepa oljnega korita. filter se mi zdi da je okol 12 al 13€. pa ena ura dela in si na okvirno 100€.
HaMzO je napisal/-a:men na temu kondorju deluje kot šalabajzerska posla, tut na poršejčku ni nč boljše..nategujejo kokr se le da
najboljš ti je da SAM poservisiraš redni servis, ni nič teškega in veš točno kaj je bilo zamenjano..kaj večjega je pa treba že imet dost izkušenj
tristan01 je napisal/-a:Slicker je napisal/-a:okvirna cena storitve = manj kot 100€
rabiš 3.6L 10-w40 olja (na servisu cca. 12€/L) in pa oljni filter, ter tesnilo čepa oljnega korita. filter se mi zdi da je okol 12 al 13€. pa ena ura dela in si na okvirno 100€.
Slicker hvala. Na kaj takega sem tudi računal, morda do 150 EUR, saj bom dal zamenjat še filter klime in klimo dezinficirat. Ostalo pa je avtomobil tako ali tako nov. Menja se olje, oljni filter, morda zračni in filter klime. In naredi kontrola ostalih zadev.
Če ima kdo dobre izkušnje s kakšnim servisom bi prosil še za priporočilo. Kot sem prebral v LJ servisi niso kaj posebej zaupanja vredni, pa tudi cene znajo biti malce zlatarske. Rad bi da je storitev opravljena korektno in strokovno.
Lp Tristan01
devilkin je napisal/-a:Le zakaj je potrebno pri 1 leto starem avtu potrebno klimo dezinficirat in filter klime menjavat? imaš preveč denarja? Ali kaj ne dela tako kot bi moralo?
IMHO povsem nepotrebno.
tristan01 je napisal/-a:HaMzO je napisal/-a:men na temu kondorju deluje kot šalabajzerska posla, tut na poršejčku ni nč boljše..nategujejo kokr se le da
najboljš ti je da SAM poservisiraš redni servis, ni nič teškega in veš točno kaj je bilo zamenjano..kaj večjega je pa treba že imet dost izkušenj
Ob tem pa na novem vozilu pozabim na garancijo???? Tega nikakor ne mislim početi, še najmanj da bom olje menjal pred blokom na parkirišču. Zato pa iščem servis kateremu gre zaupati. Sam žal VW pooblaščencev ne poznam kaj dosti, bom pa dokler je avtomobil v garanciji definitivno delal servise na pooblaščenem servisu. Kasneje pa definitivno pri osebi kateri bom zaupal da je zadeva opravljena korektno.
Lp Tristan01
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 14 gostov