lsavic1 je napisal/-a:Mene pa zanima kje bi lahko dobil dobre zavorne plosice za C63 amg. Original sprednje me pridejo 400 euro =0 nism mogu vrjet k mi je reku serviser kok so. Tako da se mislil ce ze dajem toliko denarja mogoce lahko dobim se kje boljse.
Hvala
joztom je napisal/-a:Ob odločitvi za AMG si vse to vedel, zdaj je malo pozno za cenene materiale. Ti sicer čestitamo ob nakupu in ti želimo veselja z njim, z deli bo pa težavno in ti nismo čisto nič fouš. Bolj me zanima, kje pri nas se da toliko pohoditi, da bi rabil boljše zavore od normalnih Ate, Textar ali Ferodo. Če vpišeš številko original dela, pogledamo v TecDoc za zamenjavo. Sicer niso pa nič posebnega in so poceni (22€):
MERCEDES-BENZ: 0044208620
ATE: 03.0137-4005.2
PAGID: H9935
TEXTAR: 91066900
TRISCAN: 8100 23029
ROULUNDS: 6801023
TRUSTING: 052.132
http://cgi.ebay.de/BREMSEN-BREMSBACKEN- ... 3f08526688
lsavic1 je napisal/-a:Mene pa zanima kje bi lahko dobil dobre zavorne plosice za C63 amg. Original sprednje me pridejo 400 euro =0 nism mogu vrjet k mi je reku serviser kok so. Tako da se mislil ce ze dajem toliko denarja mogoce lahko dobim se kje boljse.
Hvala
zcmr je napisal/-a:lsavic1 je napisal/-a:Mene pa zanima kje bi lahko dobil dobre zavorne plosice za C63 amg. Original sprednje me pridejo 400 euro =0 nism mogu vrjet k mi je reku serviser kok so. Tako da se mislil ce ze dajem toliko denarja mogoce lahko dobim se kje boljse.
Hvala
Kupi si Yugota ker za drugo ocitno nimas !
Pa nemores verjet kaksni tipi furajo AMG ....ma jao slovenistan balkanistan...
pinny je napisal/-a:Pizdarija kak enim gre u nos k se nekdo vozi z dobrim avtom, puste ga nej uživa z njim in dela kar če. Verjetn tud vi ne grete robe kupt v najdražjo štacuno al je naročate iz najdražjega portala iz tujine?
Če bi pa kaka picka napisala da išče ploščice za amg-ja, bi pa bli vsi po vrsti slinasti do popka (kolkr še niste), al pa še naprej
Dones pa me kolega pel v cls-u, pa zato nism biu nč slinast
im nobody je napisal/-a:ful mi gre u nos ja folk se vozi u amg-ju brez bremz nafuku bom pa jz u prometni...koji falus smo foušn temu?sam povemo da avto zahteva vzdrževanje na visokem rangu kajti varnost je na prvem mestu...pol pa naj da gor ploščice za neki 10 evrov...saj noben ne brani...res je to da so isti šmorn po sestavi sam pač ker gor piše amg morjo bit tolk drage...tak pač je
joztom je napisal/-a:Na mojem linku so bile po 23€??
HPF je napisal/-a:Eni ne vem, al ne znate brat al kaj je vaš problem? Lepo je napisal, da da taki dnar za ploščice, ampak, da lahko mogoče za taki dnar dobi še kaj boljšega kot je orginal.
Jaz sem dobil iz UK ceneje EBC RedStuff Ceramic ploščice, kot pa bi dal za orginalne... Vaše cliote pa le vozite na orginal servis, pa jim dajajte po 100€ za ploščice, da bote lažje spali ker mate za vzdrževanje cliota, vbistvu pa so vas nategnili za 200%+ po dolgem pa počez.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov