Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
Gregamax
Stalni uporabnik

Kraj: Metlika

Astra G osvetlitev števcev

Napisal/-a Gregamax Ne apr 17, 2011 9:38 am

Zdravo!
Moj tast ima problem na opel astri g l. 2007 1.6 16V z osvetlitvijo števcev! Ko da kontatk se mu prižge osvetlitev ne glede na to, da ima stikalo za luči vgašnjeno, ko pa prižge luči, mu osvetlitev enostavno vgasne in tako ostane vse dokler luči ne vgasne! Čez dan to ni toliko moteče kakor ponoči, ko ne vidiš nič na števcih! Je mogoče to krivo stikalo za luči ali kaj drugega?! Vsaka informacija dobrodošla.

LP,

Grega

db
Novinec

Kraj: from MS to MB

Re: Astra G osvetlitev števcev

Napisal/-a db Ne apr 17, 2011 11:04 am

Mogoče banalno, ampak lahko, da ima tam ko ročno nastavlja jakost osvetlitve, osvetlitev na najmanj, da skoraj nič ne sveti.
Vem da se sliši smešno ampak tako je bilo pri mojem fotru na corsi, ko daš kontakt normalno sveti, ko pa vklopiš luči pa preklopi na osvetlitev, ki si jo sam nastavljaš.

Uporabniški avatar
mirkec
Nov uporabnik

Re: Astra G osvetlitev števcev

Napisal/-a mirkec Po apr 18, 2011 10:50 am

db je napisal/-a:Mogoče banalno, ampak lahko, da ima tam ko ročno nastavlja jakost osvetlitve, osvetlitev na najmanj, da skoraj nič ne sveti.
Vem da se sliši smešno ampak tako je bilo pri mojem fotru na corsi, ko daš kontakt normalno sveti, ko pa vklopiš luči pa preklopi na osvetlitev, ki si jo sam nastavljaš.

Sigurno je to vzrrok.
LP
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov