Pozdravljeni. Mojem Citroenu C4 se spet meša in rabim pomoč. Zadnja 2, 3 tedne opažam, da zavore slabo primejo oz. primejo šele potem, ko potisneš pedal kar globoko, včasih je treba celo do konca. Pedal ni trd ali kaj takega, mi je pa zelo čudno, ker včasih vse deluje povsem normalno, potem se pa tu pa tam ali nekajkrat zapored to zgodi. Včeraj se mi je celo zgodilo, da so zavore zelo slabo prijele, me je skoraj kap. Bila sem že pri mehaniku prejšnji teden in mi je samo zamenjal zavorno tekočino, neke zadeve še namazal z oljem in rekel, da bi sedaj moralo biti v redu, pa ni. Nivo zavorne tekočine je bil sicer normalen. Ko sem ga klicala, da je še kar isto, je rekel, da ne more biti nič drugega kot glavni cilinder. Ampak glede na to, da ga ni pregledal, ne vem če je lahko tako 100%, da je to krivo, ali pač? Rada bi mu takoj peljala avto, da mi pregleda ta cilinder, pa pravi da sedaj res nima časa, mene pa jezi, ker mi ne popravi stvari kot je treba, potem moram pa čakati kot budalo, da me spet vzame.

Rekel mi je drugače, da bi bilo cilinder najbolj pametno kar naročiti, ampak ne mislim kar na blef naročati, ker le ni tako poceni. Avto ima sicer 130000km in en drug mehanik mi je rekel, da je čudno, da bi pri tolikih km šel glavni cilinder. Kakšen nasvet? S takim avtom se sedaj sploh ne upam voziti, ker z zavorami pa res ni heca.