Dj Big je napisal/-a:Živijo,
Jaz imam en problem in me zanima če bi mi lahko kdo pomagal in svetoval. Namreč, ob vožnji v 3. prestavi ko sem dodal plin se je zaslišalo čudno ropotanje. Ko sem stisnil sklopko je prenehalo in v nadaljni vožnji so vse prestave 1,2,4,5,6 delovale brezhibno. Vendar 3. prestava ne deluje popolnoma pravilno (ko dodam plin je ropotanje v 3. prestavi neznosno, ko pa plina ne dodam je ropotanje še vedno slišno, vendar ni tako glasno) Slišati je kot navijaški pripomoček; raglja.
Upam da se bo našel negdo ki bo imel odgovor na moje vprašanje. vnaprej se zahvaljujem za vaše odgovore. Lp.
~toMmy~ je napisal/-a:Koliko prevoženih?Strošek? Upam, da ne boš menjal pri pooblaščencu...
~toMmy~ je napisal/-a:To s petimi prestavami? Ja lepa bo, če gre še to po gobe... Drugače sem pa slišal pred par leti, da se je dogajalo nekaj takega še pod garancijo oz. kulanco.
Patrik_A3 je napisal/-a:Uf, grd udarec za našega vw fana Tommy-a, glede kvalitete vw.
Dj Big, upam da porihtaš z čimmanj stroški!!! Maš čipan voz slučajno?
Patrik_A3 je napisal/-a:Uf, grd udarec za našega vw fana Tommy-a, glede kvalitete vw.
dobek je napisal/-a:¸probaj naj mehnika, ki te menjalnike pozna, ni receno, da ga je sesulo do te mere, da bi se bolj splacalo novega/drugega iskat
~toMmy~ je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:Uf, grd udarec za našega vw fana Tommy-a, glede kvalitete vw.
Ne vem kako sem imel nekoč celo dobro mnenje o tebi na tem forumu, ker debilnost takšnih izjav presega vse meje! Preden klatiš takšne neumnosti, si preberi kakšen moj post, kjer je bilo govora o kvaliteti VW, preberi tudi kakšne nasvete, ki sem jih dajal ob raznih nakupih itd. Tvoje zarukane predstave o mojem mnenju glede VW ne morejo bit drugo, kot mešanica površnega prebiranja postov in natolčevanja na podlagi nestrinjanja v splošnem mnenju, kot tudi izredne ozkoglednosti in nerazgledanosti. Ne mislim še stotič pisat nekaj, kar je kristalno jasno za vsakega, ki nima glave zabite globoko v lastni riti in je od določenega uporabnika celo sposoben prebrati tudi kaj več kot iz konteksta potegnjene izjave, ki ga pač bodejo v oči.
Z marsikom sem že razčistil na lep način in zdaj večkrat podebatirava tukaj, tudi če se na začetku nisva strinjala in tudi če imava različne (subjektivne) poglede na nekaj, ampak na takšne otročje provokacije, kot jih pokaš ti, nimam lepšega odgovora oz. je kar nemogoče pametno odgovorit! Totalen OFF, izjava, ki ji je edini namen provokacija in pumpanje lastnega ega, sledi je pa še en ON z dvema slovničnima napakama, ki bi se jih sramoval še kakšen osnovnošolec, res si legenda, najpametnejši od najpametnejših!
Dj Big je napisal/-a:Ne se sam začet kregat...
Patrik_A3 je napisal/-a:Tommy, ni blo tako slabonamerno napisano, ampak mimo tega pa tudi nisem moral, ker sem te glih vido v temi.ded, ne se tolko razburjat, škodi lepoti.
Dj Big, kako dolgo pa se ti je že pojavlal tale zvok? Ker 121 000km je dokaj malo, da ti bi zružo menjalnik. Razen če so magični oz. je avto iz tujineSe pa tudi med prvim pomislo če je avto čipan
Jaz bi morda poiskal rabljenega, ali ga boš tega narazen vzel?
ejsim je napisal/-a:Huh, to pa je dobra novica. Predvsem pa zelo hitro..v dobrem tednu najti ustrezen menjalnik pa še dokaj poceni..
ABOARD je napisal/-a:Pozabli ste povedat, da se to dogaja pri 6 stopenjskem menjalniku, pri 5 tega ni. Vsaj ni znano kot napaka.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov