BrokenSoul je napisal/-a:Zdravo!
Imam Peugeot 307 SW letnik 2003 1.6 16v bencinar.
Sicer avto deluje BP. ampak imam eno vprašanje oz prosim za nasvet.
Če imam avto postavljen pod klanec in hočem speljati četudi dam dosti gasa se mi prvih par metrov avto komaj premika, kot da nima nikakve moči, potem pa začne normalno letet ko se enkrat zažene malo bolj.
Morem rečti da drugač nimam nobenih problemov z sklopko (speljevanje po ravnem, sklopka ne drsi, nič ne ruži, prestavljat gre čisto normalno). Le pri speljevanju iz mesta v klanec to naredi. Morem rečti da je vseeno ali speljem gor v prvi, ali ko obračam avto v vzratni.
Zdi se mi da ima sklopka mali hod med tem ko je stišnjena in med tem ko je spuščena, čeprav prime spodi in ne zgoraj (kot takrat ko bi naj bila že iztrošena prime čisto na koncu ane)...
Zadnjič sem bil pod avtom in videl da imam sicer malo napočeno izpušno cev, tam ko pride iz motorja do katalizatorja in je gor priterjena lamba sonda, in ta spoj od laba sonde je spodaj malo popustil in piha ven... Zdaj to nevem če je bilo že od začetka od kar sem avto kupil ali ne, ker ga še nimam dolgo, ampak težave z speljevanjem že imam od začetka, pa sem vmes naredil že preko 30.000km...
No kaj mislite da lahko to vplijiva ? Sklopka, ali mogoče ta spoj ko je popustil na lamba sondi?? Olje v menjalniku??
Prosim za nasvete.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov