~toMmy~ je napisal/-a:Ali pa blindirat... A drugače veliko voziš na kratke relacije?
TrijoAdijo je napisal/-a:Takšnih problemov je še pa još. EGR bo treba spucat. Če pa ne bo šlo....pa zamenjat.
LP!
Dj Big je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:Takšnih problemov je še pa još. EGR bo treba spucat. Če pa ne bo šlo....pa zamenjat.
LP!
Če je za spucat je uredu, samo če bo pa za zamenjat bom pa znoru, kokr sm bral po forumih je pol to nekje 350€. Glede tega blindiranja pa ful nevem a je uredu al ni....
~toMmy~ je napisal/-a:350€?Toliko me niti veliki servis ni stal!
Ja kratke relacije rade ubijejo EGR. Ne se jezit, počaki da ti začne kak sprednji blatnik rjavet, sem ravno prejšnji tedn opazil na svojem. Vztrajnik si že menjal?
Dj Big je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:350€?Toliko me niti veliki servis ni stal!
Ja kratke relacije rade ubijejo EGR. Ne se jezit, počaki da ti začne kak sprednji blatnik rjavet, sem ravno prejšnji tedn opazil na svojem. Vztrajnik si že menjal?
Pa še kako se imam pravico jezithec. Ja menjal sem vztrajnik, menjalnik.... zato sm slabe volje. Skos neke pizd...je. Če se ga da spucat uredu če ne pa nimam pojma kaj bom naredu
4vale6 je napisal/-a:Jst sm dal Januarja pri Španu za menjavo EGR ventila (golf v tdi), z delom vred 170eur, lahko točno pogledam kok je ventil če koga zanima.
lp!
Dj Big je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:Takšnih problemov je še pa još. EGR bo treba spucat. Če pa ne bo šlo....pa zamenjat.
LP!
Če je za spucat je uredu, samo če bo pa za zamenjat bom pa znoru, kokr sm bral po forumih je pol to nekje 350€. Glede tega blindiranja pa ful nevem a je uredu al ni....
Dj Big je napisal/-a:4vale6 je napisal/-a:Jst sm dal Januarja pri Španu za menjavo EGR ventila (golf v tdi), z delom vred 170eur, lahko točno pogledam kok je ventil če koga zanima.
lp!
Bi lepo prosu če lahko pogledaš ceno... Probal bom svojega sčistit, če bo pa membrana poškodovana bo pa treba zamenjat.
Po forumu brska: primo7777 in 15 gostov