imam vzmeti in maortizerje pa me zanima kaj pomenijo bervne packe rdeča rumena modra na dveh vzmeteh od 4 ih...? To sem že videl pa new vem kaj je to ?
hehe če boš bol pogledal boš še kje vidu druge pike! v tovarni ima vsak odelk oz. po vgradnji določenih komponentov še enega majstra na koncu, k to pregleda mal "prešlata" in če je ok pol s takim flomastrom nardi piko... več je teh delovcev več maš barvastih pik po podvozju... bol služjo kot nekakšne kontrole...
A pa obstaja kje kakšna tabela, da bi vedel kaj določena kombinacija teh barvnih odtenkov pomeni? Zanima me pa za VW, sem že nekaj iskal, pa nič našel. LP!
Živjo. Bi kar tule vprašal, da ne odpiram nove teme. Imam problem z iskanjem vzmeti za mojga Mercedesa C200 Cdi letnik 2006 avtomatik. Fora je pa v tem da sem lani zadnje vzmeti zamenajl ampak kot zgleda niso bile cisto prave in sedaj mi avto sedi zadaj malo nižje kot bi moral. Ko pa sem zdaj hotel nabaviti prave se je pojavil problem ker ne vem več kakšne so bile barvne oznake na originalnih. So pa tri opcije če iščemo po VIN-u. Ena pikica, dve ali pa tri. Super bi bilo če bi se našel kateri pa povedal če se da to ugotoviti še kako drugače? Se je možno kaj po sprednjih orientirat?
Hvalaaa
francozi uporablajo eiflov stolp za to, da gledajo v NEMČIJO kak se avti delajo