Nasveti in napotki ter povpraševanja...

eminca
Nov uporabnik

Popravilo avtostekla

Napisal/-a eminca Pe jun 10, 2011 2:18 pm

Pred kratkim sem opazila, da je sprednja šipa poškodovana. Ker gre za manjšo poškodbo (pikica 1-2mm in še krajša razpoka (3mm)) bi rada šipo popravila. Zanima me, kam predlagate da peljem avto, ker se mi zdi da so cene precej različne (baje okoli 40€ v cerknici in okoli 100€ na carglassu).

Najlepša hvala za odgovore :)

Uporabniški avatar
Crazy Frog
Nov uporabnik

Re: Popravilo avtostekla

Napisal/-a Crazy Frog Pe jun 10, 2011 2:40 pm

http://www.tehnocommerce.si/delavnica.htm#stekla

Cena okoli 30 eur. Vsaj toliko je bila ko sem jaz dal popravljat.

LP

Uporabniški avatar
HPF
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a HPF Pe jun 10, 2011 2:59 pm

Greš na zavarovalnico, verjetno imaš zavarovana stekla. Napišeš, da je iz tovornjaka, ki je vozil pred tabo padel kamen in priletel na šipo. Problem solved, 4 free.

daniel.
Novinec

Napisal/-a daniel. So jun 11, 2011 8:58 am

HPF je napisal/-a:Greš na zavarovalnico, verjetno imaš zavarovana stekla. Napišeš, da je iz tovornjaka, ki je vozil pred tabo padel kamen in priletel na šipo. Problem solved, 4 free.

in pol ti povejo da si držala prekratko varnostno razdaljo, in bi mogla zapisat tablo tega tovornjaka, pa če že njega terjat za škodo.

Raj rečeš da je od tovornjaka ki je peljal mimo in nisi uspela videt tablce .....

lp

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d So jun 11, 2011 7:11 pm

Če maš zavarovana stekla maš zavarovana, ti nebo noben otrujal kje pa kdaj si se vozo, razen če postopek ponoviš parkrat letno.
ČE imaš zavarovana stekla it ocenit <šipo na zavarovalnico pa rešen problem.

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko So jun 11, 2011 8:44 pm

daniel. je napisal/-a:
HPF je napisal/-a:Greš na zavarovalnico, verjetno imaš zavarovana stekla. Napišeš, da je iz tovornjaka, ki je vozil pred tabo padel kamen in priletel na šipo. Problem solved, 4 free.

in pol ti povejo da si držala prekratko varnostno razdaljo, in bi mogla zapisat tablo tega tovornjaka, pa če že njega terjat za škodo.

Raj rečeš da je od tovornjaka ki je peljal mimo in nisi uspela videt tablce .....

lp

Ko bi kdo že sploh poskušal menjat steklo prek zavarovalnice....ne rabiš NIČ. Samo greš na zavarovalnico izpolniš obrazec in greš do kleparja/mehanika/mesarja....kdorkoli je pač pooblaščen za menjavo avto stekel pri tej zavarovalnici in zadeva rešena. Je pa res da čim več bo takih akcij omenjanih na forumih bol bodo komplicirali....Ampak ....sej zato pa plačaš.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov