Nasveti in napotki ter povpraševanja...

bunny01
Uporabnik

Kraj: Nazarje Zadrečka cesta 9

Kako iz motornega prostora v potniško kabino?

Napisal/-a bunny01 So jun 25, 2011 6:25 pm

Živjo!

Doma imamo XP Xsaro Picasso in nameravam vgraditi sprednje in zadnje parkirne senzorje.Težave mi povzročajo sprednji senzorji, ker nikakor ne najdem luknje iz motorja v kabino.Gledal sem pod voznikovimi in sopotnikovimi nogami, vendar nikjer ne najdem kakšnega gumijastega čepa, da bi lahko prevlekel skozi kable od senzorjev.

Ali mi lahko kdo pomaga s kakšnim predlogom kje naj še iščem?

Hvala in lp

Danijel

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Re: Kako iz motornega prostora v potniško kabino?

Napisal/-a tristan01 Ne jun 26, 2011 9:51 am

bunny01 je napisal/-a:Živjo!

Doma imamo XP Xsaro Picasso in nameravam vgraditi sprednje in zadnje parkirne senzorje.Težave mi povzročajo sprednji senzorji, ker nikakor ne najdem luknje iz motorja v kabino.Gledal sem pod voznikovimi in sopotnikovimi nogami, vendar nikjer ne najdem kakšnega gumijastega čepa, da bi lahko prevlekel skozi kable od senzorjev.

Ali mi lahko kdo pomaga s kakšnim predlogom kje naj še iščem?

Hvala in lp

Danijel

Najenostavneša pot, vendar povezana s precej dela je, da poiščeš kje gre tovarniška inštalacija v kabino (mora biti kar zajeten šop kablov in skozi tisto odprtino spraviš še svoje kable. Pričakuj pa da boš imel pri taki povezavi malce več dela z iskanjem kablov v kabini, saj bodo skriti nekje pod armaturno ploščo.

Lp Tristan01
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.

Uporabniški avatar
zlica22
Poznavalec foruma

Kraj: Šk. L.

Napisal/-a zlica22 Ne jun 26, 2011 11:58 am

Hja, še najbolj enostavno bo, da izvrtaš luknjo in jo primerno zaščitiš. Ali pa, kot že piše poiščeš "glavni vod"

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Ne jun 26, 2011 1:35 pm

pri picassotu ti gre na voznikovi strani pod prednjim podblatnikom prednji šob kablov v kabino.
Čene pa narediš novo luknjo ali pa spelješ pri kaki gumici skos, naporimer pri volanskem drogu.

bunny01
Uporabnik

Kraj: Nazarje Zadrečka cesta 9

Napisal/-a bunny01 Ne jun 26, 2011 7:30 pm

Hvala lepa za nasvet in pomoč, bom juter poskusil poiskati.Bral sem tudi na enem izmed angleških forumov, da so lastniki XP imeli težave pri napeljevanju kablov v notranjost vozila, saj niso nikakor našli luknje.Upam da mi bo uspelo.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot] in 8 gostov