Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
C4V4L13R
Poznavalec foruma

Kraj: Pod Gorjanci

Servis zavor Igor Jenič s.p.

Napisal/-a C4V4L13R Po jul 18, 2011 8:11 pm

Torej nekaj vas je lahko že prebralo mojo temo glede uveljvaljanja garancije pri zgoraj omenjenem serviserju.

http://www.wix.com/igor_jenic/zavorniservis

Možakar ima registrirani servis zavor in podvozja. Na svoje opravljene storitve da tudi garancijo - 1 leto.

Tukaj pa se zatakne pri uveljavljanu te garancije - tip postane aroganten, odrezav in nesramen in stroški ponovnega popravila ostanejo vam. Zatorej, v kolikor se kdo odloči za servis pri njemu opozarjam vse, da pazite na to kako je s tem in se že ob prvič opravljeni storitvi prepričate o njegovem "garantiranju", sicer s pogoji NE boste seznanjeni.

Sicer so bila do sedaj vsa popravila opravljena relativno korektno, čeprav kar drago - nategnit vas zna tudi pri štetju opravljenih ur in podobno.

Naj še dodam, da sem bil do sedaj njegova redna stranka, v zadnjem letu sem za različna popravila pustil pri njemu preko 500€ (samo moj avto), na koncu se je zataknilo pri 45€ - toliko o cenjenosti stalnih strank in koliko mu pomeni denar proti ugledu.

To je z moje strani vse, lahko pa potrdim, da sem velikokrat poslušal in tudi že bral na forumih - tudi na tem, da je navaden nategun. O tem pa se prepričajte sami.

sosed
Novinec

Re: Servis zavor Igor Jenič s.p.

Napisal/-a sosed Po jul 18, 2011 8:43 pm

tut jst nimam dobrih izkušenj z jeničem...drag in ni naredil dobro....za popravilo komplet zavor sm dal čez 300 evrov, a zavore so klub temu tresle. pa še optiko sm delal pr njem...

Uporabniški avatar
Pipita
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Pipita To jul 19, 2011 10:51 am

He he...verjetno bodo te informacije komu prihranile kak živček. :g:

Ampak zanimivo pa je prebrati na njihovi spletni strani:
1. Radi prisluhnemo vsem željam :DDD
2. Znani smo po kvalitetno opravljenem delu :vc

Res zanimivo, da kaki servisi ne popustijo niti ko gre za ugled podjetja. Saj nič ne rečem. Včasih je tudi stranka tečna ali pa se z njo ne da sporazumeti. Vendar pod črto bi moralo podjetje poskrbeti za srečno stranko in dobro ime. Pa čeprav bi morali požreti kak euro. To gre zraven. To je hkrati najboljša ali pa v nasprotnem primeru najslabša reklama. :hi

Uporabniški avatar
a_sist
Poznavalec foruma

Napisal/-a a_sist To jul 19, 2011 11:00 am

Jaz sem bil s ceno in delom pri njem zadovoljen. Je pa res, da mi ni bilo potrebno uveljavljati garancije. Bom naslednjič bolj pozoren.
No escape from the mass mind rape...

marsus
Novinec

Napisal/-a marsus To jul 19, 2011 2:20 pm

Hm jaz sem tud mislil pri njem naredit servis na zavorah,pa se mi zdi da ne bom šel,po teh kritikah

CrnHudicek
Nov uporabnik

Napisal/-a CrnHudicek Sr jul 20, 2011 10:32 am

jep izognite se tega servisa edin če ste pripravljeni veliko denarja pustit tam.

namreč da bi mu le prinesli bobne ali pa diske za postružit.....NO WAY !! pravi vi lepo avto sem pripeljite pa bomo mi vse naredili................in greš lepo do šušmarja ki za 5-10€postruži zadeve

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Sr jul 20, 2011 10:48 am

Ja, meni je lani tudi rekel, da naj avto pripeljem k njemu, pa bojo vse uredili in pregledali, če je treba še kaj porihtat. Samo, ko sem mu objasnu iz kod sem in da se s takim avtom nimam j**c vozit cca. 50km, sva se zmenla, da del dol pošraufam, pa mu ga prinesem v obnovo.
Kar se mene tiče, je možakar bil korekten.

LP!
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Uporabniški avatar
uroš sojer
Nov uporabnik

Napisal/-a uroš sojer Sr jul 20, 2011 12:12 pm

Smo delavnica s tremi zaposljenimi :roll: .
ne mi z dizlom baba

rogi2
Nov uporabnik

Kraj: Nm

Napisal/-a rogi2 Sr jul 20, 2011 9:12 pm

Pošten človek bi se kregal tam,kjer se mu je zgodila krivica.Po moje je to samo ena plat zgodbe.
Take teme sodijo v Dolenjski list v rubriko Ena gospa je rekla.
Kokr razumem je fora v 15€ kokr košta drog stabilizatorja,ki jih meni zarad Vlašiča pa Pahuriča&CO zjebe vsako leto 2x

Uporabniški avatar
C4V4L13R
Poznavalec foruma

Napisal/-a C4V4L13R Sr jul 20, 2011 9:38 pm

Niti najmanj ni tako, kot si predstavljaš. So pa za te debate odprte druge teme. :con

hippo
Poznavalec foruma

Napisal/-a hippo Če jul 21, 2011 1:58 pm

CrnHudicek je napisal/-a:jep izognite se tega servisa edin če ste pripravljeni veliko denarja pustit tam.

namreč da bi mu le prinesli bobne ali pa diske za postružit.....NO WAY !! pravi vi lepo avto sem pripeljite pa bomo mi vse naredili................in greš lepo do šušmarja ki za 5-10€postruži zadeve

A kdo danes še struži diske in bobne?!
A ni škoda denarja, k daš še mal, pa maš nove diske...

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ Če jul 21, 2011 7:33 pm

pobere se rob, da novih paken/ploščic ne zareže. samega mesa se ne tanjša kot pri ravnanju zvitih, ker takrat je res boljše nove kupit
litr bencina, litr olja ;)

Uporabniški avatar
C4V4L13R
Poznavalec foruma

Napisal/-a C4V4L13R To sep 04, 2012 10:13 pm

Heh...tole pa kar nisem vedel, ali bi napisal na forum ali ne...

V glavnem, zdaj pri menjavi amortizerjev in fedrov je bilo potrebno narediti optiko, kjer se je ugotovilo seveda, da sta SPET oba končnika hin ( eden je po moje še vedno v tej Jeničevi "garanciji") in jaz se tokrat nisem odločil, da peljem nazaj, sem pa rekel, da bom tiho okoli tega in pač zamenjal ta dva končnika, zato sem se zapeljal k priznanemu BMW serviseju in se dogovoril, da pogleda še vse ostale zadeve, ki bi bile za zamenjat.

No pri pregledu podvozja se je ugotovilo, da je neka krš roba gor (to itak, če pa končniki niso zdržali niti 12.000 kilometrov, ki sem jih naredil v zadnjem letu !!!), s tem, da so roke na avtomobilu od starejših letnikov (če sem mehanika prav razumel od e30 ???), kar je sicer kompatibilno z avtomobilom, ampak v kolikor se bo čez čas izkazalo, da so zanič tudi kugle, se le-teh ne da menjat posebej, kot je to pri pravih rokah za e36, ampak je potrebno zamenjat kompleten bumerang, kar za sabo potegne tudi zgornji zglob in selen. Ne me spraševat, kako in zakaj, ker nisem toliko strokovno podkovan, v glavnem, tako je.

Sedaj čakam, da me pokliče s kalkulacijo, koliko me bo to stalo - upam, da tokrat s kvalitetnejšo robo - določeni deli bodo original BMW, določeni pa kolikor sem ga razumel, bodo Meyle - za kar vidim, da je prava roba.

Sedaj je tudi moj sum potrjen, da sem imel zaradi šalabajzersko opravljenega dela tudi komplikacije pri menjavi sprednjih amortizerjev. Namreč kmalu po nakupu avtomobila sem peljal k Jeniču zamenjat sprednje amortizerje - katere sem mu res prinesel sam - očitno pa so bile zamenjane tudi šalčke in sicer s tistimi iz letnikov do 1993, ki so popolnoma drugačne, tako da sedaj je meni situacijo zakompliciral, ker nismo mogli novih šalc z amortizerji montirati (vse to sem naročil seveda za letnik 1993), dokler nisem nabavil novih še vseh podložnih gumic, tistih plehkov in vsega ostalega - po kataloških številkah... Da ne govorim, kakšne "bruke" smo si med tem delali z Avto Markovičem, da so poslali napačne dele...

Toliko sem bil jezen danes, da me je melo, da se zapeljem tja in ga steram kamor sonce ne posije, ampak se mi nekako ni zdelo vredno. Že ves ta čas razmišljam o prijavi na neko pristojno službo, ampak sploh ne vem KOMU, niti KAJ naj prijavim, tako da...ostane pri tem.

Ne rečem...kljub vsemu, mi je takrat avto spravil v vozno stanje, ampak sem mnenja, da za ceno (ki BTW ni bila nič kaj prijazno nizka), ki sem jo POŠTENO plačal, bi bilo vredno se o raznih kompromisih posvetovati z mano, ali na to sploh pristanem. No, saj glede uveljavljanja "garancije" ste tudi že vse prebrali, sedaj imam pa celo pomisleke, da ne tlači na avto kakšnih rabljenih kosov oz. kosov, ki jih je pač nekje staknil, ker se niso prodali in tako naprej...ne vem, v taki situaciji človek itak pomisli na najslabše...

In še zgodba našega soforumaša (upam, da ne zameri, da sem tole nalepil tu notri), saj se mi zdi pošteno, da ste opozorjeni pred kvazi mojstri in se ne nategujete še ostali...
viewtopic.php?f=6&t=92963

Torej...po vsem tem, kar sva takrat imela s tisto garancijo, ugotovim, da mi je napalil neke polovičarske stvari na avto in ne morem (nisem mogel) naročiti niti posameznih delov po številki šasije, saj se ni nič ujemalo...in imam po 2 letih in par tisoč kilometrih na vrsti spet brezveze visoke stroške zato, da bo tako kot treba...ma mu ne peljem niti kolesa napumpat! Rajši ga nesem na ramenih direktno mimo njega!

Hja, takle mamo :DDD

hippo
Poznavalec foruma

Napisal/-a hippo Sr sep 05, 2012 8:34 am

C4V4L13R je napisal/-a:In še zgodba našega soforumaša (upam, da ne zameri, da sem tole nalepil tu notri), saj se mi zdi pošteno, da ste opozorjeni pred kvazi mojstri in se ne nategujete še ostali...
viewtopic.php?f=6&t=92963

Zna bit, da mu ne bo všeč, ker je bil zelo slabe volje in hotel instantno zapret temo...
Drugače pa mora mehanik OBVEZNO povedat kaj in kako in zakaj bi dal ravno to gor. Zna bit, da mu je kje kakšen kos ostal, pa ga kar gor dal in si mislil saj bo zdržalo. :roll:
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 13 gostov