tiguan je napisal/-a:Kaj naj bi to pomenilo, če je v ohišju zračnega filtra mastno od olja, zračni filter je tudi masten, pa kot bi nekdo po ohišju mal polil olje, čist na rahlo, škoda ker nisem slikal, včeraj sem pihal, spucal, sčistil zračni filter.
Nekaj sem bral, pa naj bi bil odušnik zamašen, ampak cev je OK.
Avto mi drugače rabi olje.
WMB je napisal/-a:tiguan je napisal/-a:Kaj naj bi to pomenilo, če je v ohišju zračnega filtra mastno od olja, zračni filter je tudi masten, pa kot bi nekdo po ohišju mal polil olje, čist na rahlo, škoda ker nisem slikal, včeraj sem pihal, spucal, sčistil zračni filter.
Nekaj sem bral, pa naj bi bil odušnik zamašen, ampak cev je OK.
Avto mi drugače rabi olje.
Lahko bi tudi napisal za kater avto se gre...če je turbak pomeni, da turbina že počasi spušča olje....
sdkcus76 je napisal/-a:Tisti tvoj valvoline 10w40 nima pravih specifikacij!
pskoda je napisal/-a:
Osebno mislim, da mu tudi drugo olje ne bo pomagalo, ker te 1.4 mašince so bolj slabe oz nekje je bilo že dosti o tem napisano
tiguan je napisal/-a:Če pravilno sklepam, mam zaradi poraba olje obročki slabe, posledično gre kompresija v karter in od tod mastno od olja okol zračnega filtra. Hyunda mi je tud pil olje a okol filtra ni bilo mastno čist nič. Sam dokler sam olje pije je še OK, dolivaš, kot bencin pa se voziš dalje....problem je, ke rponavadi pri vw, zaradi pitja olja, čez nekaj časa crkne motor.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 25 gostov