legendarac je napisal/-a:Ali ima kdo podatke za koliko lahko dobiš olje za 2.0 TDI 103kw CR in sicer za novega Passata 2011? LP
legendarac je napisal/-a:Ali ima kdo podatke za koliko lahko dobiš olje za 2.0 TDI 103kw CR in sicer za novega Passata 2011? LP
adis je napisal/-a:če imaš lastno olje ne velja garancija
adis je napisal/-a:če imaš lastno olje ne velja garancija
Slicker je napisal/-a:adis je napisal/-a:če imaš lastno olje ne velja garancija
kje so ti to povedali? misliš da je olje ki ga dobiš na servisu kaj drugačno kot tisto ki ga kupiš sam v trgovini? glavno da je enaka specifikacija 507.00 pa nima kdo kaj komplicirat.
adis je napisal/-a:Slicker je napisal/-a:adis je napisal/-a:če imaš lastno olje ne velja garancija
kje so ti to povedali? misliš da je olje ki ga dobiš na servisu kaj drugačno kot tisto ki ga kupiš sam v trgovini? glavno da je enaka specifikacija 507.00 pa nima kdo kaj komplicirat.
AC KONDOR....če se motim bo to toliko bolje, ker potem bom vsaj olje ceneje kupil, če to uredim sam
kako je kaj na tem?
adis je napisal/-a:pri meni se gre za velik servis...lansko leto sem delal mali servis z svojim lastnim oljem in niso komplicirali, sem dobil garancijo mobilnosti ipd....
so pa zakomplicirali pri "velikem" servisu...češ da moraš imeti njihovo olje, če bi rad imel potem 2 letno garancijo na material+delo za kar pa ne mislim šparat da bom zaradi 30 eur razlike na olju garancijo zgubil.
imam pa cca. 20% popusta na glavni servis, kar je cca. 140 eur popusta.
INFINITI je napisal/-a:Čudno - meni so vedno rekli da jih nič ne matra če prinesem lastno olje samo, da ustreza specifikaciji ki jo predpiše tovarna.
Tako je bilo vedno, pa sem imel avte na Hyundai, Suzuki, BMW in Škoda pooblaščenih servisih - vedno enak odgovor.
Osebno torej raje plačam manj in prinesem lastno olje.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 9 gostov