joztom je napisal/-a:Polyurethan gre noter z roko brez da karkoli tolčeš, ker je iz dveh kosov z rostfrei pušo v sredini. Staro pušo moraš dat ven. Prvič slišim za kladivo.
Staro pušo smo dali ven, očistli vse in začeli z vstavljanjem polivretanske. Puša ni šla komot notri, imeli smo tudi pravo orodje (na eni strani vrtiš, zateguje matico za pušo in jo vleče notri..).. vglavnem, kolko zgleda preprosto in si srečen ko je končano, je to delat j*ba. Mogoče to naredi kdo v dveh urah, ki to dela vsaki dan, ampak mi na štajerskem koncu takega majstra še nismo našli. Puše so bile od powerflexa..
Najprej sem kupil powerflexove puše in odšel na pooblašen servis, kjer so rekli, da mi jih bodo vgradili, ampak so potem, ko je blo že vse narazen rekli, da ne bo šla notri bla bla bla.. potem so mi dali noter original, powerflexove pa sem prodal fitipalDDiju. Original je dobro držal eno leto, pred kratkim sem še enkrat kupil powerflexove puše in smo delo sedaj (način zgoraj) opravli sami.
Upam, da bo to temo zasledil fitipalDDi in povedal kako in kako dolgo jih je vstavljal on.