Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
none
Novinec

Kraj: Maribor

Popravlja kdo avto elektromotorčke (npr. za brisalce) ?

Napisal/-a none To jul 26, 2011 4:24 pm

Pozdrav,

Na Chrysler Voyagerju mi je crknil motorček za zadnji brisalec in motorček za daljinsko zapiranje/odpiranje "power sliding" vrat. Ve kdo, kje kdo take stvari popravlja - po možnosti v bližini Maribora?

Hvala za pomoč in lep pozdrav.

Uporabniški avatar
Fan
Konstruktiven svetovalec

Kraj: Ljubljana

Re: Popravlja kdo avto elektromotorčke (npr. za brisalce) ?

Napisal/-a Fan To jul 26, 2011 5:49 pm

Pozdravljeni

Predvidevam, da to popravljajo avtoelektrikarji in tisti ki vgrajujejo centralno zaklepanje. V vsakem primeru pa je ceneje, zamenjati stari okvarjeni del z drugim starim dobrim delom.

Lep pozdrav
Vse je lepo, če vidijo prave oči.

Uporabniški avatar
none
Novinec

Napisal/-a none To jul 26, 2011 9:13 pm

Fan je napisal/-a:Pozdravljeni

Predvidevam, da to popravljajo avtoelektrikarji in tisti ki vgrajujejo centralno zaklepanje.

Lep pozdrav

Tudi jaz sem tako mislil a mi je električar rekel, da on tega ne popravlja. Ima kdo iz prve roke izkušnje, kam bi lahko kaj takega dal popravit?

Uporabniški avatar
Sasqa
Novinec

Napisal/-a Sasqa Sr jul 27, 2011 1:36 pm

Pozdravljeni

V našem štajerskem koncu vem, da mi je podjetje Elektromehanika Svaguša s.p., ki se ukvarja z 'viklanjem' in previjanjem vseh vrst motorjev, to popravila, enako tisti koračni motorček, ki je bil pri R19 za hladni vžig. Strošek v primerjavi z ekvivalentom iz odpada pa je bil tu tu, vendar se ga takrat ni dobilo kar tako. Po moje bi podjetja, ki se ukvarjajo s takšno dejavnostjo znala to uredit, vendar v današnem času, pa je spet odvisno od volje serviserja in cene, ki bi jo za to postavil. Vprašati pa ni greh.

Lp
Saša
Vaša teorija je nora, a vprašanje, ki nas razdvaja je le, ali je dovolj nora, da bi lahko bila pravilna (N. B.)

Uporabniški avatar
joztom
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a joztom Sr jul 27, 2011 1:39 pm

V Lj. popravlja te motorje Elektro Drole v trzinski coni. Ti motorji so velikokrat vgrajeni v drugo industrijsko opremo, npr. razvijalni stroji in podobno.

Uporabniški avatar
none
Novinec

Napisal/-a none So avg 06, 2011 12:47 pm

Sasqa je napisal/-a:Pozdravljeni

V našem štajerskem koncu vem, da mi je podjetje Elektromehanika Svaguša s.p., ki se ukvarja z 'viklanjem' in previjanjem vseh vrst motorjev, to popravila, enako tisti koračni motorček, ki je bil pri R19 za hladni vžig. Strošek v primerjavi z ekvivalentom iz odpada pa je bil tu tu, vendar se ga takrat ni dobilo kar tako. Po moje bi podjetja, ki se ukvarjajo s takšno dejavnostjo znala to uredit, vendar v današnem času, pa je spet odvisno od volje serviserja in cene, ki bi jo za to postavil. Vprašati pa ni greh.

Lp
Saša

Pozdrav,

Sem bil pri tem majsteru (http://www.elektro-svagusa.si/site/page7.aspx) in je probal popravit, a so nekateri zobniki v motorčku bili tako "zlizani", da se jih ne da obnoviti. Drugače pa popravljajo tam takšne stvari - preverjeno s prve roke ;)

Hvala za pomoč in lep pozdrav.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Mojca558, weasel in 8 gostov