im nobody je napisal/-a:bosch pumpa
tešo je napisal/-a:med vožnjo tut kaj trese?
imam enak avto in motor kot ti. pa mi je v prostem teku prav tako laufal kot si napisal. pa tudi med vožnjo me ziblje trese skače... ponavadi v nizkih obratih v peti prestavi pri 60-70 km/h ampak ne vedno. na armaturki mi je zaćela utripat spirala nato sem avto peljal na tester kjer mi je vrglo ven napako n146 quantity adjuster.
napaka na bosch pumpi. tak da v soboto smo avto razdrli včeraj sem nesel pumpo k puriču da mi jo obnovijo ter preventivno še dize. tak da ko bom sestavil skupaj nazaj bom poročal.
TURBOBABY je napisal/-a:napaka odkrita, senzor za temperaturo (tisti moder v plastičnem ohišju ki je pritrjeno na glavo motorja) je občasno kazal -27 stopinj, kar je posledično povišalo obrate, senzor zamenjal in avto špila kot je treba.
TrijoAdijo je napisal/-a:Odvisno s kakšnim testerjem so gledali.
OFF:
-@Tešo: Kak pa to da k Puriću?
LP!
tešo je napisal/-a:TURBOBABY je napisal/-a:napaka odkrita, senzor za temperaturo (tisti moder v plastičnem ohišju ki je pritrjeno na glavo motorja) je občasno kazal -27 stopinj, kar je posledično povišalo obrate, senzor zamenjal in avto špila kot je treba.
lepo da si zrihtal,
sam čudno da ni tester javil te napake.
TrijoAdijo je napisal/-a:@Tešo:
Ja, sej Purić je ta prek meje....tik pred Samoborom. Jest o njem nisem slišal nekih dobrih besed.....vsaj za delphi commonrail sistem je bolj tak....lev....in nategunski.
P.s.: drgač bi se pa tut žiher za kacga pečenga purića zmenli...:) seveda ob žlahtni kapljici
BTW: Ne vem če ti je kej znano, ampak VAG-COM mam tut jest, št. telefona je tut še ista...pa če boš mel kake frke pa tut žiher pokličeš, pa pogledamo
LP!
Po forumu brska: spaceone in 8 gostov