mihaing je napisal/-a:Zgleda, da ti je šel kakšen od ABS senzorjev. Diagnostika bo povedala svoje![]()
![]()
vuko87 je napisal/-a:Imam eno vprašanje, gre se za vozilo Seat Leon , 2000 , 1.8T 132 kw. V zadnjem mescu se mi je dvakrat zgodilo nekaj čudnega. Pri počasni vožnji ko sem stisnil zavoro se prižge lučka za ABS in proti spodrsavanju. Začne brnet in občutek na pedalki je vibrirajoč, pač k da dela abs na mokrem, čeprov avto nič ne spodrsava. Po parih sekundah avto normalno zavira, lučka ABS pa gori še nekaj časa, kasneje se sama ugasne ?
Se komu kej sanja, ni mi všeč to, ker avto takrat seveda ne zavira s polnim učinkom...
Diski so novi, ploščice tudi, ležaji so stari cca 5 mesecev, homokinetični zglob sem menjal če ima še to kaj vpliva....
LP
_furby_ je napisal/-a:meni je crknu na laguni ta abs senzor. malo cackanja po netu in sem imel doma 2 rabljena za 30 eurou...v 3h dneh
zuzek je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:meni je crknu na laguni ta abs senzor. malo cackanja po netu in sem imel doma 2 rabljena za 30 eurou...v 3h dneh
brawo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov