popravek aja pa koga s kje to zavarovalnca pošlje tega izvedenca?
myster je napisal/-a:to bo mogu kak sodni izvedenec pogledat, če je ta avto sploh varen za na cesto. a je fejst poškodovan?...pa kakim novinarjem povedat...
lisko je napisal/-a:Ma kdo kako shemo ali explozijsko sliko ali manual od te kie? Ker bi bilo dobro videt razlike med motorji ( ker pač koliko poznam avto industrijo je veliko delov enakih...) in pa sploh kaj je ta (kako izgleda) del, ki dela pri teh kijah probleme. Mogoče se da rešit na enostaven način.....
nevermind je napisal/-a:lisko je napisal/-a:Ma kdo kako shemo ali explozijsko sliko ali manual od te kie? Ker bi bilo dobro videt razlike med motorji ( ker pač koliko poznam avto industrijo je veliko delov enakih...) in pa sploh kaj je ta (kako izgleda) del, ki dela pri teh kijah probleme. Mogoče se da rešit na enostaven način.....
To je nekako tako, pot pri 1.2 TSI. Pri Polotih je nekaj problemov (kakor sem bral po forumu), pri ostalih modelih VAG grupe pa ni.
Sicer pa ne vem zakaj bi se volanski mehanizmi razlikovali pri ostalih motorjih. Če pravijo, da se to dogaja pri 2.0.
Matejf je napisal/-a:lastnik kie pro_ceed sem že dve lete,mel sem nesrečo in avto razbil.Avto je servisiran redno na vsakih 15000km kot piše v servisni.Pred kakim tednom je začelo volan premetavat kak sem pelal nad 100 pa volan ko sem zavil v desno ni reagiral pa sem treskno v drug avto.Teta ko je bla v drugem avti je poškodovana in je morala v bolnico.pihanje sem odklonil in šel na odvzem krvi pa tak vem da ne bo nič pokazalo.Policaj je oceno da sem prehitro pelal in zato nisem mogo pravi čas zabremzat in zvozit ovinka,sam po sebi pa vem da volan ni primo ko sem ga obrno in pred policajem sem volan sukal v levo in desno gume pa pri miri in je reko da je to posledica nesreče.Drugi dan so prišli z zavarovalnce gledat avto pa sem jim pokazal pa so rekli da bo prišo strokovnjak ki bo pogledal kaj je to samo mi tak niso verjeli vsaj tak je zgledalo.Ko je prišo čez dva dni je reko da to ne more ugotoviti sem pa povedal mu svojo zgodbo isto ko policajem pa je reko da to ni mogoče.Kak dokazatda nisem kriv za nesrečo pa jim dopovedat da volan ni htel reagirat kak sem ga obrno?
popravek aja pa koga s kje to zavarovalnca pošlje tega izvedenca?
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 18 gostov