ESX je napisal/-a:Živjo!
Zanima me ali je pri vodilih od zavornih čeljusti važno kje (gor ali dol) je katera palčka, ker nista čisto iste ?
joztom je napisal/-a:Če vse ventile naenkrat odpreš, vse pokvariš.
aklan86 je napisal/-a:Si bom malo sposdil temo. Upam da avtor ne zamiri. V glavnem na Carismi sem se lotil menjati ploščice(starih praktično ni bilo več). Imam pa par vprašanj.
Disk sem dal podrejati - ali ga moram sedaj še kaj čistiti, s čim namazati (ne mislim z mastjo) ali je to to?
Vodila čeljusti sem dobro očistil ena gumica je bila predrta, zato sem jo zamenjal. Namžem sedaj vodila z ATE zavorno mastjo? (plava tuba)?
Tesnil na glavnem cilindru nebi menjal, ker je cilinder popolnoma lep, ali je bolje da menjam če že imam tesnila? Ali cilinder tudi namažem z ate mastjo, ker sedaj je popolnoma suh?
No to je bolj ko ne to
Nekatera vprašanja so mogoče malo smešna, ker mi je terminologija bolj tuja.
aklan86 je napisal/-a:Disk sem dal podrejati - ali ga moram sedaj še kaj čistiti, s čim namazati (ne mislim z mastjo) ali je to to?
Vodila čeljusti sem dobro očistil ena gumica je bila predrta, zato sem jo zamenjal. Namžem sedaj vodila z ATE zavorno mastjo? (plava tuba)?
Tesnil na glavnem cilindru nebi menjal, ker je cilinder popolnoma lep, ali je bolje da menjam če že imam tesnila? Ali cilinder tudi namažem z ate mastjo, ker sedaj je popolnoma suh?
Fan je napisal/-a:Ate zavorna mast ( prozorne barve ) je topljiva v vodi in ni primerna za mazanje vodil
Po forumu brska: Google [Bot], Mojca558 in 9 gostov