Pipita je napisal/-a:Meni je tudi malo čudno ko nekateri pravijo, da imajo zavore za samo cca 20k kilometrov?No morda le, če je doma na Vršiču, pa se mu vsak dan mudi v dolino.
~toMmy~ je napisal/-a:Na golfu V so zaenkrat bile menjane samo sprednje ploščice, drugo je vse original pri 140k km, pa se z avtom vozi kar živahno in je pogosto malo bolj obtežen.
BBoss je napisal/-a:Ljudje pa kaj vi delate z bremzami... Jaz imam zdele skoraj 90.000km pa so gor original ploščice in diski. Kot smo lahko preverili na zadnjem servisu bo verjetno treba menjat ploščice tam nekje pri 120.000km.
Ker pride menjava na tolk dolgo obdobje ne mislim nič šparat in bodo šle gor ali originalne ali pa kakšne boljše aftermarket.
Symon je napisal/-a:Pipita je napisal/-a:Meni je tudi malo čudno ko nekateri pravijo, da imajo zavore za samo cca 20k kilometrov?No morda le, če je doma na Vršiču, pa se mu vsak dan mudi v dolino.
Kot prvo to, kot drugo pa vi kar šparajte na bremzah. Ko boste prileteli komu z dobrimi v rit ali Bog ne daj še kam drugam pa ne jamrajte. Ali pa, ko vam bojo razpadle ploščice na avtu.
LG je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:Na golfu V so zaenkrat bile menjane samo sprednje ploščice, drugo je vse original pri 140k km, pa se z avtom vozi kar živahno in je pogosto malo bolj obtežen.
BBoss je napisal/-a:Ljudje pa kaj vi delate z bremzami... Jaz imam zdele skoraj 90.000km pa so gor original ploščice in diski. Kot smo lahko preverili na zadnjem servisu bo verjetno treba menjat ploščice tam nekje pri 120.000km.
Ker pride menjava na tolk dolgo obdobje ne mislim nič šparat in bodo šle gor ali originalne ali pa kakšne boljše aftermarket.
Jaz nevem čemu vi pravite živahna vožnja ! Doma imamo laguno 3 2.0 dci in smo ploščice menjali na 45.000 km, nevem kako pol mi vozimo!! Očitno mi vozimo živahno x3 vaše vožnje. Pri naslednji menjavi ploščic pride tudi menjava diskov !
crxdelsol je napisal/-a:LG je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:Na golfu V so zaenkrat bile menjane samo sprednje ploščice, drugo je vse original pri 140k km, pa se z avtom vozi kar živahno in je pogosto malo bolj obtežen.
Jaz nevem čemu vi pravite živahna vožnja ! Doma imamo laguno 3 2.0 dci in smo ploščice menjali na 45.000 km, nevem kako pol mi vozimo!! Očitno mi vozimo živahno x3 vaše vožnje. Pri naslednji menjavi ploščic pride tudi menjava diskov !
Samo vi mate francoza. Jaz mam zdaj pri 100k km prednje še vedno originalne ploščice, zadnja pa je bila ena obrabljena ker ni vredu omikalo. Zadnje sem menjal, diskam pobral robek in gremo dalje. Tam še 30, 40k km more držat.
LG je napisal/-a:crxdelsol je napisal/-a:LG je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:Na golfu V so zaenkrat bile menjane samo sprednje ploščice, drugo je vse original pri 140k km, pa se z avtom vozi kar živahno in je pogosto malo bolj obtežen.
Samo vi mate francoza. Jaz mam zdaj pri 100k km prednje še vedno originalne ploščice, zadnja pa je bila ena obrabljena ker ni vredu omikalo. Zadnje sem menjal, diskam pobral robek in gremo dalje. Tam še 30, 40k km more držat.
No pa ti bom tak povedal, če je za pobiranje ploščic krivo poreklo avtomobila ! Od punce starši imajo bmw e70 in bmw 745i Nwm zakaj njim nikoli več kot 45k km ne zrdžijo ploščice! Prav tako ima prijatelj x6 in je zadnje ploščice menjal že pri 25 k km ! Pa je s5 krivo poreklo avtomobila![]()
Black_Racer® je napisal/-a:Jas sem imel komplet ebc diski in ploščice spredaj + zadaj na peugeot 206 kupil sem jih za kar ugodno denarja in bil presenetljivo zadovoljen.
Sedaj pa od tega slo. ponudnika ki sem kupil ta komplet ni več in iščem kje jih kaj ugodno dobiti drugje če kdo mogoče ve?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov